Нормално е да се чудите кога е точният момент да

...
Нормално е да се чудите кога е точният момент да
Коментари Харесай

Кога е точният момент за първото „обичам те“ и кога не

Нормално е да се чудите по кое време е точният миг да признаете на някого, че го обичате. Трябва добре да изберете мига, с цел да не се стигне до неприятна обстановка и отменяне от страна на другия човек. Естествено е да се опасяваме от отменяне, когато става въпрос за обич. Ако не сте сигурни, че това е точният миг или към момента сте в начален стадий на опознаване, може би е рационално да дадете на връзката си повече време за развиване. Прибързаното „ Обичам те “ прекомерно скоро може да докара до непотребен напън както върху вас, по този начин и върху колегата ви.

В последна сметка точният миг би трябвало да е подобаващ за вас и е изцяло задоволително да проведете открит и почтен диалог с колегата си за вашите усеща и планове. Възможно е те да се усещат по същия метод, само че да изчакват нещо. Все отново най-важното е признанието ви в обич да е същинско и сърдечно, което да насърчи взаимното почитание и добротата във връзката ви, без значение от това кой го е споделил пръв.

Трябва обаче да бъде уцелен точният миг за това, а ето и по какъв начин да разберете по кое време е:

Имате открита и почтена връзка

Връзката, построена въз основата на открита и почтена връзка, е по-вероятно да процъфтява. Ако и вие, и сътрудникът ви сте основали безвредно пространство за накърнимост и намерено сте разискали възприятията си, това може да проправи пътя за откровено самопризнание в обич. Така точният миг за самопризнание на възприятията ви може да бъде по-лесен за разкриване.

 Кога е точният миг за първото „ обичам те “ и по кое време не Кога е точният миг за първото „ обичам те “ и по кое време не

Физическа фамилиарност и прочувствена връзка

Физическата фамилиарност, съчетана с дълбока прочувствена връзка, може да бъде мощна композиция, гарантираща, че точният миг за шерване на вашите усеща е лесна работа. Ако физическата ви връзка се добавя от сърдечни диалози и възприятие за прочувствена непосредственост, това може да е знак, че връзката ви е подготвена за идната стъпка.

Има обаче някои обстановки и условия, при които е рационално да бъдете внимателни и да се въздържате да казвате „ обичам те “ на колегата си. Ето по кое време несъмнено не е точният миг за такива думи:

Твърде ранен стадий във връзката

Изразяването на любовта прекомерно рано в една връзка може да сътвори провокации. Обикновено любовта се задълбочава, когато опознаете колегата си по-добре, споделяте прекарвания и изграждате връзка с течение на времето. Бързането да кажете „ Обичам те “ в границите на първите няколко срещи или седмици може да накара колегата ви да се почувства неловко или притиснат, защото може да не е имал задоволително време да развие същото равнище на усеща.

Натиск или очакване

Любовта би трябвало да се дава свободно, а не да се постанова или чака. Тя би трябвало да произтича от същинско предпочитание да изразите страстите си, а не от възприятие за обвързване. Точният миг може по този начин и да не настъпи, в случай че има напън от едната страна. Поддаването на външен напън, без значение дали от страна на колегата ви или от публичните правила, може да докара до престореност и липса на достоверност във връзката ви.

 точният миг Кога е точният миг за първото „ обичам те “ и по кое време не

В разгара на спор

Казването на „ Обичам те “ по време на прочувствени или разгорещени моменти, като да вземем за пример разногласия, може да не отразява тъкмо същинските ви усеща. Такива обстановки могат да замъглят преценката ви и да затруднят разпознаването на това дали в действителност обичате индивида, или просто реагирате на интензивността на момента.

По-добре е първо да се справите с проблемите и да проведете спокоен, разумен диалог за възприятията си, когато страстите се успокоят. Не си мислете, че точният миг за сходни думи е, когато се карате.

За да манипулирате или да спечелите благоволение

Използването на любовта като тактичност за манипулиране, с цел да контролирате нечие държание или да спечелите преимущество, не е здравословен метод в връзките. Изключително значимо е да бъдете почтени и транспарантни по отношение на възприятията си, без да преследвате скрити цели. Използването на сходни тактики може да навреди на доверието и на цялостното здраве на връзката.

 точният миг Кога е точният миг за първото „ обичам те “ и по кое време не

Точният моментът, в който да кажем „ Обичам те “ в една връзка, е надълбоко персонално решение.

Няма повсеместен график и всяка връзка е неповторима. Ключът е да се оставите на страстите си да ви водят и да деянията мисъл и внимание. Не забравяйте, че любовта е мощна и скъпа страст. Изразяването ѝ би трябвало да бъде същинско и сърдечно. Независимо дали го казвате първоначално или след години взаимен живот, същински значимото е да го мислите съществено и това да обогатява връзката ви с колегата. Точният миг да кажете „ Обичам те “ може да направи взаимния ви живот доста по-приятен.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР