Нормално е, че има резонанс по скандала с имотите. Политиката

...
Нормално е, че има резонанс по скандала с имотите. Политиката
Коментари Харесай

Каракачанов за скандала с апартаментите: Предизборната кампания стартира с компромати

Нормално е, че има резонанс по абсурда с парцелите. Политиката понася негативи от такива кавги и те се отразяват на политически живот. Предизборната акция започва с този скандал и очевидно ще бъде мътна и кървава. За следващ път предизборната акция очевидно ще бъде изпълнена с компромати, а не с със конфликт на хрумвания. Тече инспекция на КПКОНПИ и прокуратурата. Те ще кажат има ли нещо неправилно. Не мога да разясня по какъв начин ще рагира господин Цветан Цветанов, а и той е в чужбина.

Това сподели в предаването "Лице в лице " по БТВ вицепремиерът и министър на защитата Красимир Каракачанов, който разяснява тематиката за жилищата на политици. "Не съм приказвал с премиера Бойко Борисов по този проблем. След като Цецка Цачева и зам.-министърът на спорта са подали оставка и те са били признати, значи е било подходящо. Ако Цветан Цветанов напусне Народното събрание, кворумът надали ще бъде заплашен, само че механизмът за събиране на кворум ще забуксува. Възможно е да има някакви вътрешни несъгласия в ГЕРБ, въпреки всичко сме дребна страна и ще стане ясно от кое място потеглят нещата. Откакто сме в коалиция с ГЕРБ внимавам какво приказвам и какви квалификации давам. Знам, че за един човек е най-неприятно да го нападнеш и атакуваш персонално ", разкри Каракачанов.

Вицепремиерът разяснява и проблемите в Обединени патриоти. "Когато улицата, Волен Сидеров, всички желаеха оставката на Валери Симеонов, аз го опазих. Можех и аз тогава да му желая оставката, само че не го направих и го опазих като сътрудник. Не разбирам в този момент за какви шубраци и моноспектакли приказва. Аз желая да се явим дружно на евроизборите. Трябва да седнем на една маса и да се разберем. Поканих всичките ни сътрудници на конгреса на Вътрешна македонска революционна организация. Аз имам вяра, че има още малко време да се явим дружно на изборите. Не е правилно да изяснявам какво си приказваме на четири или шест очи. Аз предложих да организираме едни вътрешни избори, с цел да определим лидер на листата. Партньорите ми не реагираха. Сеха на конгреса на Вътрешна македонска революционна организация Волен Сидеров направи една стъпка към опазване на обединението. Съществува възможност да се явим и две партии в коалиция на евроизборите. Съществува и варинат трите партии да се явим настрана, тъй като в случай че две партии се явят дружно против третата, това ще бъде завършек на коалиция. Аз по-скоро избирам да се явим трите партии настрана. Да подпишем едно джентълменско съглашение да не се атакуваме и след изборите да седнем на едни мъжки диалог, с цел да си кажем всичко в очите ", разгласи Красимир Каракачанов.

"Някой се пробва да спекулира с тематиката за бежанците. Решението за тези лагери е взето 2016 година. Това ще бъдат лагери от закрит вид и за тях се отпускат пари от Европейски Съюз. Ако се появи вероятно нова бежанска вълна, тези хора би трябвало да бъдат прибрани наоколо до границата, с цел да могат да бъдат върнати по-бързо. Няма никакви съглашения с някоя страна за приемане на мигранти. България ясно е споделила, че няма да приема мигранти ", безапелационен беше Каракачанов.

"Не сме избрали F-16, а избрахме да стартираме договаряния с американската страна за F-16. За мен това верният избор. Изпратили сме нашите визии и ценови благоприятни условия. Има два административни стадия - първо американският конгрес би трябвало да утвърди договорката, а по-късно и българският парламент би трябвало да я утвърди ", разкри министърът на защитата.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР