Normal021falsefalsefalseBGX-NONEX-NONE /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:Нормална таблица; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0;

...
Normal021falsefalsefalseBGX-NONEX-NONE /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:Нормална таблица; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0;
Коментари Харесай

БСП в Шумен влиза в предизборната надпревара за победа

Normal021falsefalsefalseBGX-NONEX-NONE /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name: " Нормална таблица " ; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-priority:99; mso-style-parent: " " ; mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt; mso-para-margin-top:0cm; mso-para-margin-right:0cm; mso-para-margin-bottom:10.0pt; mso-para-margin-left:0cm; line-height:115%; mso-pagination:widow-orphan; font-size:11.0pt; font-family: " Calibri ", " sans-serif " ; mso-ascii-font-family:Calibri; mso-ascii-theme-font:minor-latin; mso-hansi-font-family:Calibri; mso-hansi-theme-font:minor-latin; mso-bidi-font-family: " Times New Roman " ; mso-bidi-theme-font:minor-bidi; mso-fareast-language:EN-US;}

„ Българска социалистическа партия за България “ откри в Шумен предизборната си акция. На сцената на ДКТ “Васил Друмев” претендентът за кмет Венцислав Венков показа листата на общинските съветници и претендентите за кметове на кметства. В залата участваха доста членове и симпатизанти на партията, посетители и жители.

" За мен е значимо, че през днешния ден сме дружно тук, тъй като сме обединени само от мисълта за бъдещето на нашия град. Защото желаеме да предложим един нов модел, един нов прочит на това, по какъв начин да се развива нашият град и в каква посока да върви и това е главният ни претекст да обединим мислещите хора. Предлагаме ясни и елементарни неща - Шумен да бъде чист и спретнат град, с чиста вода; да поставяме грижа за възрастните, за децата, за младите; да отгледаме положително мъдро поколение; да им създадем такива условия, с цел да могат да разпрострат своите гении и да носят в бъдеще славата на нашия град “, сподели в словото си претендентът за кмет Венцислав Венков.

Той съобщи, че Шумен заслужава да се ръководи по различен метод и се спря на проблемите, пред които страната е изправена - митинги, кавги, независимост на словото, както и проблемите на общините. „ Върху скромните бюджети на общините непрестанно се стоварват средства, които страната би трябвало да поеме, които са конституционно избрани тя да ги поеме, а в действителност едни пари се раздават по неразбираеми правила и по неразбираеми критерии “, сподели Венков.

Водачът на листата и ръководител на Общинската организация на Българска социалистическа партия Веселин Пенчевзаяви, че задачата на идните избори е Венцислав Венков да е идващият кмет на Община Шумен.

“Искаме това поради смяната, която е нужна за промяната на модела на ръководство. Защото това, което се случва в Шумен е неприемливо. Шумен е пленник на ползите на една партия, която ръководи, Шумен е отвлечен от ползите на тази партия и нашата съществена цел и задача ще бъде да го освободим и да го върнем там, където му е мястото – в ръцете на жителите “, сподели Пенчев и добави, че търсят поддръжката на всички, без значение от тяхното политическо разбиране. Той сподели, че по време на предизборната акция ще показват пред хората своята визия за развиването на града, която е подкрепена с съответни дейности.

„ Имаме самочувствието да участваме в тези избори не за друго, а тъй като считаме, че ние сме по-добри, по доброжелателни и почтени, по изобретателни и считаме, че има метод да реализираме това, което хората желаят - да сменим модела на ръководство и то да бъде в полза на всички ни “, сподели в умозаключение Венков.

Той даде обещание две неща на хората, в случай че бъде определен за кмет: " Обещавам ви, че в случай че вие ни дарите с доверието си, всички ваши решения, които ще вземаме, ще бъдат обществени и ясни, с необятен публичен консенсус, с цивилен разговор. Обещал съм пред себе си и извършвам съвета на татко ми. Той ми сподели, когато се явих като мажоритарен претендент на парламентарни избори: " Тези избори ще минат и ще заминат. Важно е, по какъв начин ще гледаш хората по-късно. Дръж се по този начин, приказва по този начин, действай по този начин, с цел да можеш след изборите да гледаш хората в очите “. Ще го извърша ", сподели Венков.

Слоганът, който е избрал той за своята акция е “Оттука стартира промяната”. “Така, както от тук е почнала България, считам, че имаме цялостното право, самочувствие и престиж от тук да стартира смяната. Промяната с мен, с вас, с всички хора в името на този град, който толкоз доста заслужава и толкоз малко получава “, съобщи той.

Листатата за общински съветницина алената партия е формирана от 41 претенденти, водена от общинския ръководител на Българска социалистическа партия Веселин Пенчев. Тя е структурирана от специалисти в разнообразни области, уважавани хора, с богати биографии. Експертизата им е в сходство с комисиите в Общинския съвет: Веселин Пенчев, Венцислав Венков, Иван Йонков, Лили Петрова, Валентин Петров, Данаил Данчев, Живка Тонева, Митко Киров, Захари Димитров, Евгения Михова, Георги Георгиев, Камен Попов, Валентин Александров, Катя Кайрякова, Патриция Маринова, Веселка Станчева, Галя Димитрова, Парашкева Вичева, Маринчо Илиев, Любен Илиев, Димитър Игнатовски, Велчо Василев, Мариела Великова, Светослав Иванов, Евгения Леополдова, Несрин Исмаил, Ивелин Йорданов, Стефан Живков, претендент за кмет на с. Царев брод. Тодор Гроздев, Валентина Загорова, Петинка Банова, Ивайло Иванов, Павел Станков, Красимира Минкова - претендент за кмет на кметство в с. Мараш; Николета Николова - претендент за кмет в с. Мадара, Александър Христов, Живка Николова, Ива Вълчанова-Йорданова - претендент за кмет в с. Вехтово, Ергин Зарали, Кънчо Кънчев - претендент за кмет на с. Струйно, Ивелина Петрова - претендент за кмет на с. Салманово.

„ Българска социалистическа партия за България” ще се яви на локалните избори с номер 56
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР