Normal021falsefalsefalseBGX-NONEX-NONE /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:Нормална таблица; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0;

...
Normal021falsefalsefalseBGX-NONEX-NONE /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:Нормална таблица; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0;
Коментари Харесай

Николай Михайлов: Това е зъл театър. Играе се нагло, с ботушите

Normal021falsefalsefalseBGX-NONEX-NONE /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name: " Нормална таблица " ; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-priority:99; mso-style-parent: " " ; mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt; mso-para-margin-top:0cm; mso-para-margin-right:0cm; mso-para-margin-bottom:10.0pt; mso-para-margin-left:0cm; line-height:115%; mso-pagination:widow-orphan; font-size:11.0pt; font-family: " Calibri ", " sans-serif " ; mso-ascii-font-family:Calibri; mso-ascii-theme-font:minor-latin; mso-hansi-font-family:Calibri; mso-hansi-theme-font:minor-latin; mso-bidi-font-family: " Times New Roman " ; mso-bidi-theme-font:minor-bidi; mso-fareast-language:EN-US;}

Това е злобен спектакъл. Противоконституционен разгул. С тези думи психиатърът доктор Николай Михайлов разяснява в ефира на БиТиВи дейностите на прокуратурата против президента Румен Радев. Играе се безочливо, жестоко, с ботушите, добави той. Според него офанзивата против президента би трябвало да активизира сила на огромна опозиция в обществото. Ако думите на Радев нямаха резултат и не произвеждаха абсурд, нямаше да има следствията, които гледаме, счита доктор Михайлов.

Никой няма изгода от тази борба. Освен едно дребно събитие. Всичко се оглозга до кост. Става ясно, че това е провалена страна с упоритостта да се управлява по разпоредбите на демократичната народна власт и върховенството на закона, продължи с разбора си доктор Михайлов.

Това е груба игра и се играе жестоко. Играе се безочливо с ботушите. Само хора от този вид, които обичат тази игра се забавляват. Част от публиката също се забавлява, изясни психологът акцията против предприемача Васил Божков. По думите му хората са разярени. Пет години Божков ще печели милиони и никой няма да забележи, представяте ли си?, попита риторично Михайлов.

Това е нещо от страницата на халюцинациите. Актьорите са уродливи, сподели още доктор Михайлов.

Действията на Иван Гешев против президента са „ разгул на антиконституционни и противоправни дейности “, безапелационен е анализаторът.Подслушват президента, определен от народа. Действа се по отношение на него с бухалка. Става ясно, че всеки без изключение може да бъде изгърбен с куката на беззаконието, наричащо себе си правораздаване, акцентира той. Психиатърът счита, че основният прокурор е изведен като арбитраж на българския политически развой. Той санкционира тези, които в конюнктурната обстановка нарушават нечий интерес. Президентът нямаше да го сполети това, в случай че думите му нямаха резултат. Това е толкоз жестоко!, продължи той.

Това, което се разигра от прокуратурата, потвърждава смисъла на настояването на президента за промени в Конституцията що се отнася до правосъдната власт, безапелационен е доктор Михайлов. Той е безапелационен, че при едно крепко общество това би трябвало да активизира сила на огромна опозиция.

Съпротивата, съгласно него, е безусловно наложителна. Не става дума за силова акция. Народът би трябвало да изрази личното си мнение по въпроса ние правова страна ли сме или на хора, които ръководят през институциите съгласно неписан закон., прикани специалистът. И продължи: Това е мафия. Как е допустимо по малките екрани да се лее облика на един подтик на подслушване? Държавният глава е подслушван. Сега да притихнем и да чакаме. А да излезе просташко - някакъв военачалник оповестява неща, което президентът изслушва. От това се прави умозаключение, че той пречи на правораздаването, затова е отговорен за държавна измяна.

" Това е доста рисково, при едно крепко, неапатично общество, би трябвало да активизира сила на доста остро отричане и огромна опозиция. Това, с цел да бъде плодотворно ще би трябвало да стане ясно, че измененията в правосъдната система са императивни. Съпротивата е безусловно наложителна. Не става дума за титанична гражданска акция, която силово ще би трябвало да смъква държавно управление или институции. Но народът, жителите, ще би трябвало да изразят личното си мнение по фундаментален въпрос. И той е: това правова страна ли е или хора, които ръководят през институциите за лично наслаждение и съгласно маниера на това, което се назовава по целия свят Мафия.

Как е допустимо нощес по малкия екран по всяка една телевизия да тече облика на един подтик на подслушването. Държавният глава е подслушван. Това съставлява закононарушение. Прокуратурата го предлага като своя праворазраздавателна интензивност. И се стартира с един съспенс за държавната измяна...За да притихнем и да зачакаме по какъв начин ще се разгърне представлението. Излезе нещо по-пошло от всичко просташко, което може да си представим. Някакъв военачалник оповестява някакви неща на президента, които президентът изслушва. От това се прави умозаключение, че президента крие документи, крие истина, пречи на правораздаването. Следователно е отговорен в държавна машинация...

Порочността на това, което стана е и че това се допуска. Предполага се неприятна безконечност от непрекъснати компромати, които ще излизат в централните вести. Сега любопитно е, в случай че този наблюдаваш процеса прокурор е направил правонарушение, което се глоби със затвор от 3 години, публикувайки тези СРС-та, той ще получи ли някаква законова глоба? А ние, какво да мислим в случай че прокурорите се държат по този метод? Какво да помислят тези деца, които остават тук, с цел да работят по избран метод? ", приключи Михайлов.

Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР