Normal021falsefalsefalseBGX-NONEX-NONE /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:Нормална таблица; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0;

...
Normal021falsefalsefalseBGX-NONEX-NONE /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:Нормална таблица; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0;
Коментари Харесай

Протестно автошествие в Перник

Normal021falsefalsefalseBGX-NONEX-NONE /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name: " Нормална таблица " ; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-priority:99; mso-style-parent: " " ; mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt; mso-para-margin-top:0cm; mso-para-margin-right:0cm; mso-para-margin-bottom:10.0pt; mso-para-margin-left:0cm; line-height:115%; mso-pagination:widow-orphan; font-size:11.0pt; font-family: " Calibri ", " sans-serif " ; mso-ascii-font-family:Calibri; mso-ascii-theme-font:minor-latin; mso-hansi-font-family:Calibri; mso-hansi-theme-font:minor-latin; mso-bidi-font-family: " Times New Roman " ; mso-bidi-theme-font:minor-bidi; mso-fareast-language:EN-US;}

Жители на пернишкия квартал " Църква " проведоха протестно автошествие из улиците на Перник. Колоната от коли мина през вътрешноградската автомагистрала до центъра на града, съобщи БНР.

Осем са настояванията на протестиращите. Първите две са за обективни присъди за всички виновни за водната рецесия лица и за незабавна оставка на министрите Нено Димов и Петя Аврамова.

Настоява се също за цялостна, а не частична замяна на водопреносната мрежа в квартал " Църква " и на всяка амортизирана водопреносна мрежа в град Перник и околните села, както и изместване на основния тръбопровод и контролните ВиК съоражения от границите на Делта Хил и следствие за какво държавни уреди са заградени в частен парцел и ВиК Перник няма достъп до тях.

Протестиращите желаят още всекидневно обществено обявяване на информацията от мониторинга за качеството на водата, както и страната да употребява целия си разполагаем запас за обезпечаването на повече екипи за отстраняването на огромния брой повреди.

Полицията не разреши на участниците в митинга да блокират автомагистрала " Люлин ", а при започване на автошествието имаше различие измежду участниците, като дребна част от тях, заградиха пътя на колите на входа на кв " Изток ".

Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР