Normal021falsefalsefalseBGX-NONEX-NONE /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:Нормална таблица; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0;

...
Normal021falsefalsefalseBGX-NONEX-NONE /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:Нормална таблица; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0;
Коментари Харесай

Кирил Добрев в Ловеч : БСП е незаобиколим фактор

Normal021falsefalsefalseBGX-NONEX-NONE /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name: " Нормална таблица " ; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-priority:99; mso-style-parent: " " ; mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt; mso-para-margin-top:0cm; mso-para-margin-right:0cm; mso-para-margin-bottom:10.0pt; mso-para-margin-left:0cm; line-height:115%; mso-pagination:widow-orphan; font-size:11.0pt; font-family: " Calibri ", " sans-serif " ; mso-ascii-font-family:Calibri; mso-ascii-theme-font:minor-latin; mso-hansi-font-family:Calibri; mso-hansi-theme-font:minor-latin; mso-bidi-font-family: " Times New Roman " ; mso-bidi-theme-font:minor-bidi; mso-fareast-language:EN-US;}

" Българска социалистическа партия е незаобиколим фактор, тъй като зад нея стоят хора, които гласоподават с идея ". Така се обърна зам.-председателят на Българска социалистическа партия Кирил Добрев към претендента за кмет на община Ловеч Радина Банкова и членовете на инициативния й комитет. Той беше посетител на откриването на предизборната акция в Ловеч, където левицата показа своите претенденти за кметове на обитаеми места и общински съветници. " През последните четири години Ловеч потъва и е време да си го върнем. Имаше времена, в които градът беше образец за цяла България като метод и жанр на ръководство ", акцентира Кирил Добрев. Пред препълнената зала заместник-председателят на Българска социалистическа партия съобщи безапелационната си поддръжка за претендента за кмет Радина Банкова и изясни, че няма нищо по-естествено от това една лява партия да търси взаимни дейности с жителите и другите форми на гражданско присъединяване в публичния живот.

" Има нещо, което съществено желаеме да променим - моделът, който построиха ГЕРБ. Те се вълнуват единствено от огромни инфраструктурни планове и публични поръчки, досещате се за какво. Да, строителство на всички места би трябвало да има, само че рационално и съобразено с действителните потребности на хората и най-много качествено. Ние желаеме да обърнем локалната политика, по-скоро да я върнем към смисъла й - да е в услуга на жителите и те да са центърът на всичко останало ",каза пред присъстващите Добрев и добави, че Радина Банкова, дружно с общинските съветници на Българска социалистическа партия могат да дадат нова вероятност.

" Скъпи съграждани, благодаря ви, че сте тук, тъй като обичате Ловеч и неговата орис ви вълнува ", сподели претендентът за кмет Радина Банкова. Тя добави, чезаедно със своите съидейници желае по-добро бъдеще за Ловеч. " Заедно с вас можем да го създадем. Приех да се кандидатирам за кмет, тъй като Ловеч ми е дал доста и съгласно мен в този момент е моментът благодарение на всичко, което съм научила и постигнала в живота си дотук, да направя нещо положително за него и за хората, които живеят тук ", съобщи Радина Банкова. Тя добави, че желае Ловеч да е прелъстителен и различим, хората в него да се усмихват, а селата да не наподобяват като фрагменти от следвоенен филм. " Искам да ви дам вяра и добре съм се подготвила за това - на срещите в кварталите и по селата ще чуете концепциите ми за сполучливото ръководство на общината. Вярвам, че Ловеч е подготвен да стартира своето ново възобновление и по тази причина ми е нужна вашата поддръжка. Затова съм тук, пред вас, и знам, че това може да се случи ", заключи Радина Банкова.

" Заставам пред вас с неспокойствие и предусещане, че това ще са изборите на Българска социалистическа партия и тя ще се върне в локалната власт в Ловеч ", съобщи националният представител Александър Симов. Той разяснява, че през последните четири години ръководещите в Ловеч са изсмукали ресурсите на града, няма никакви вложения, употребявани са средства единствено от Европейските стратегии. " Един нов кмет в лицето на Радина Банкова дружно с добре селекциониран екип може да наложи началото на смяната в общинската администрация. България се нуждае от силата на своите жители, с цел да може нещата да се трансформират към положително ", сподели още Александър Симов.

Доротея Цанкова, лидер на листата от претенденти за общински съветници, показа останалите 31-а кандидатури - както членове на партията и представители от гражданската квота. Сред тях са двама лекари, икономисти, инженери, компютърен експерт, както и 21 - годишен студент по право. " Радина Банкова е нашият кмет, който има потребност от нашата поддръжка, с цел да реализираме всички хрумвания, които имаме за бъдещето на града, съобщи Доротея Цанкова.

Председателят на инициативния комитет, предложил кандидатурата на Радина Банкова за кмет на община Ловеч, Николай Стоянов съобщи, че тя има темперамент, дух, фантазии и е от хората, които могат да се оправят с доста и разнообразни проблеми. " Радина Банкова е доста добре готова, има доста контакти у нас и в чужбина. Човек на света е, знае четири езика, само че милее за родния си град Ловеч и, сигурен съм, ще направи всичко по силите си като кмет, с цел да просперира градът ни ", приключи Стоянов.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР