Нордхаузен (Германия) Уникалната батерийна система за ефективно пестене на гориво

...
Нордхаузен (Германия) Уникалната батерийна система за ефективно пестене на гориво
Коментари Харесай

EAS Batteries, част от Групата Монбат, навлиза в батерийния пазар за морски транспорт с иновация от Германия

Нордхаузен (Германия) Уникалната батерийна система за дейно икономисване на гориво в морския превоз EASy Marine® към този момент е утвърдена за екплоатация. EASy Marine® се приспособява гъвкаво към лимитирани пространства, усилва сигурността по вода и понижава нездравословните излъчвания. Така EASy Marine® дава отговор на трите съществени провокации на вътрешния и дълбоководния морски превоз в света. Михаел Дойтмайер, ръководещ шеф на EAS Batteries GmbH, показа модулна батерийна идея за морски превоз по случай завършването на DNV-GL сертификацията на виртуално събитие в наличието на мениджмънта на Монбат Груп през днешния ден в индустриалния център в Нордхаузен и отвори пътя й към всеобщо произвеждане.

Визия с гаранции за бъдещето “Инвестирахме в изключителна технология за бъдеще, което си коства да бъде изживяно, инвестирахме в сигурността на хората по вода и в опазването на околната среда посредством понижаване на нездравословните излъчвания. С поддръжката на Монбат Груп, EAS Batteries съумя да сътвори модулна батерийна система за морски превоз, която разрешава на съвсем всеки притежател на плавателни съдове да реализира тези цели на ежедневна база” споделя Петър Бозаджиев, Главен действен шеф на Монбат Груп. “EAS Batteries създадоха EASy Marine® за рекордно малко време и сполучливо я показаха на пазара. Доверието, което гласувахме на подразделението си, бе повече от целесъобразно. Много се гордеем и поздравяваме целия екип с DNV-GL узаконяването!”

Гъвкава топология:

Батерия, която намира мястото си на борда Модулната пространствена идея на батерийната система разрешава на съвсем всеки притежател на плавателни съдове да преобразува задвижването си в оптимизираща разхода на гориво хибридна система. Това е допустимо с помощта на дизайна на батерията, който може да бъде приспособен към съвсем всеки вид корабна архитектура. “Това е като лего за възрастни, " споделя ръководителят продажби на EAS доктор Франк Дийл. Модулите разрешават гъвкаво съчетание. “Фиксираните, над два метра високи структури с акумулатори, към този момент са част от миналото”, споделя Дийл. “С модулите на EASy-Marine® е допустимо да се награждат равнища сходно на стълби, тъй че наклонените стени към този момент не са тримерен проблем ". До 1500 волта могат да бъдат свързани поредно - петдесет % повече от нормалното.

LFP - сигурна клетъчна химия за приложение на вода Клетъчната химия на модулите EASy-Marine® е основана на литиево стоманен сулфат (LFP). LFP се приема за рисково сигурна химия: батерията може да се нагрее при положение на неконтролирано презареждане, механична щета или късо съединяване, само че не може да се възпламени. “Горящите литиево-йонни акумулатори не могат да бъдат загасени,” споделя Дийл. “Единствено охладени. EASy Marine през цялото време изключва подобен вид драма в намерено море ".

Мощно екологично задвижване " EASy Marine е надеждна и извънредно мощна, " споделя Дойтмайер. “Тя е изключително подобаваща за хибридно приложение, тъй като може да отдава и всмуква сила доста бързо. Целта на хибридните системи, които комбинират акумулатори и дизелови генератори, да вземем за пример, е да поддържат разхода на гориво в така наречен “sweet spot”, т.е. на оптимално равнище. Резултатът е минималeн разход на гориво и - затова, допустимо най-ниски CO2 и други нездравословни излъчвания. С EASy Marine® икономиите на дизелово гориво могат да доближат до тридесет % на транспортен съд. Други източници на сила, като да вземем за пример горивни кафези за водородно задвижване, също могат високоефикасно да бъдат комбинирани с EASy Marine®.

EAS Batteries: Иновативна технология от Германия

EASy Marine® е артикул с бъдеще. “Пазарът за морски превоз от ден на ден се развива в посока хибридна електромобилност - въпреки и малко по-бавно при сегашната нова действителност, " споделя Дойтмайер. “И с помощта на своите авангардни характерности, изключително сигурността и надеждността, EASy Marine е същински и дълго чакан подарък за морската промишленост. " Тя е първият еластичен артикул за общоприетоо приложение, който немският производител на акумулатори EAS Batteries развива независимо на база на свои лични кафези и в този момент показва на пазара. EASy Marine® намира приложение в цялата морска промишленост при хибридизация или като напълно елетрически съставен елемент, да вземем за пример при портални кранове или офшорни платформи.

* екологично съгласуван морски превоз
Източник: expert.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР