Нора Недкова изпрати година, през която е посетила доста дестинации.

...
Нора Недкова изпрати година, през която е посетила доста дестинации.
Коментари Харесай

Нора Недкова посрещна 2019-а в Латинска Америка

Нора Недкова изпрати година, през която е посетила много дестинации. Дори е посрещнала 2019 в Латинска Америка.

Вярва, че както й отбележиш края, по този начин ще ти върви и през идната, а за нея се надява да е приключенска. Пожелава си да бъде здрава, преди всичко, след което – да срещне нова обич. За 25 години се е научила да бъде „ оправна кокона “ и да не разчита на мъжете, написа България Днес.

До себе си Нора сега няма наличие от мъжки пол, само че шеговито посочи: „ Мъжът до мен ме прегръща всяка заран и ме разсънва в 5 часа да го нахраня. Това е котката ми “.

Колкото до това дали на възрастта си от 25 години към този момент мисли за семейство, Недкова споделя, че ще работи в тази тенденция по-нататък в бъдещето, само че на този стадий не е подготвена. Фокусирала се е върху това да бъде по-самостоятелна финансово, стартирайки собствен бизнес, както и да пътува повече, с цел да се обогатява. Най желае да посети Рио де Жанейро, с цел да види статуята на Исус Христос.

Нора поддържа положителни връзки с част от съквартирантите, с които бе във ВИП Брадър. Най-често се вижда с Розмари и Диона. Колкото до Кулагин, с който постоянно влизаха в пререкания и кавги, не му се сърди за обидите, защото не е фактор в живота й, нито пък я познава.

„ Да бъде жив и здрав и той ще порасне някой ден, само че по много сложен метод “.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР