Номинираният от Има такъв народ Пламен Николов презентира дипломи пред

...
Номинираният от Има такъв народ Пламен Николов презентира дипломи пред
Коментари Харесай

Пламен Николов се застрахова и показа дипломите си

Номинираният от " ИТН " Пламен Николов презентира дипломи пред публицистите в Народното събрание. Както беше споделил по-рано, той ги е донесъл всичките , в това число и дисертацията си.

Презентацията стартира с отличната си тапия от СУ по " Философия " дружно с спомагателни специализации, сподели и дипломната си работа, както и контракт за стипендия в Австрия. Николов сподели и дисертацията си на тематика " Философска-антропологична рефлексия върху времето ".

" Ето, можете да я видите ", съобщи Николов, само че не я пусна от ръцете си даже. Заяви, че след направеното през вчерашния ден от Министерство на образованието, няма да даде позволение тя да стане обществена, счита да я издаде и всеки, който има предпочитание да се запознае с нея, ще би трябвало да си я купи . Защото интелектуалният и научният труд коства пари, отсече кандидат-премиерът.
 Снимка 541627
Източник:

Николов се отнася негативно към плагиатството. Планира да сътвори електронна система с изкуствен интелект. След като бъде въведена тази система плагиатството у нас ще спадне, увери Николов.

Той съобщи, че е мъдрец, икономист и анархист, като прикани да не се подценява философското обучение.

Иначе по тематиката за държавното управление - цялата парламентарна група е взела присъединяване в съставянето на кабинета . Той отхвърли да дава отговор на въпроси за министри, като изясни, че до края на деня ще се знае кабинета . Отказа да отговори на въпрос и дали Петър Илиев ще е правосъден министър.

Днес не се е чувал със Слави Трифонов, отговори той на въпрос на публицист.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР