Номерът с ремонта на МИГ-29 във версията - руската компания

...
Номерът с ремонта на МИГ-29 във версията - руската компания
Коментари Харесай

Номерът на китайката при ремонта на МиГ-29

Номерът с ремонта на МИГ-29 във версията - съветската компания ни оказва помощ да ги ремонтираме в Авионамс - не е комплициран за разгадаване.

Това отбелязва в профила си във Facebook Илиян Василев.

Първо, отсрочва горещия въпрос - по който желаят да изберат аероплан, за който Русия няма срещу - това е Грипен, само че не могат да преодолеят възраженията на Съединени американски щати.

Най-малкото тъй като "критерии " няма и от Съединени американски щати пари на ръка няма да получат.

Второ, и децата знаят, че модернизацията на МИГ-овете с съветска помощ е невъзможна. Тоест тупкаме топката, тъй като другата част - ремонта на мотори не е главен проблем.

Но тук влиза новата теория Пеевски-Борисов - защото във ВПК няма по какъв начин намерено да имат предприятия, най-малко на този стадий, когато убиват други частни оръжейни компании, напред излиза входно-изходната система за надзор на паричните потоци.

Какво ще създадат - контракт с МИГ - за доставки на аварийни част, за всевъзможни механически лицензии за ремонт и прочие - за доста над естествените разноски с концепцията да се образува "баница за следващо систематизиране ".

След което ще надуят и цената за "ремонта " в Авионамс - нали си е наш, роден, държавен!? ,

а това значи парите текат като река - и изгодите ще изтекат в нечия вярна посока.-

Така народонаселението ще бъде патриотично и европредседателски облъчено, че това са държавни компании, а не гадни частници и второ зад кадър, щом е държавно, всичко може да се краде.

Така "ремонтът " на МИГ-29 овете ще се приближи до покупката на нов аероплан .

Защото не забравяйте - задачата не е боеспособна войска със самолети, а алъш вериш и нашто да е несъмнено. Защо с МИГ корпорация - тъй като схемата с подкупите е отработена. Ако не знаете вижте разликата сред първичната цена за ремонт на мотори и последната - когато към този момент бяхме решили да ги даваме в Полша - 3 пъти?!?!
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР