Nokian Tyres, най-северният производител на гуми в света, получи наградата

...
Nokian Tyres, най-северният производител на гуми в света, получи наградата
Коментари Харесай

Nokian Tyres е най-добрият производител на гуми според потребителско проучване в Германия

Nokian Tyres, най-северният производител на гуми в света, получи премията „ Фаворит на потребителите за 2018 година “ в класацията за задоволеност на потребителите направена от немското бизнес списание Focus Money и Deutschland Test. Проучването, извършено в цяла Германия, изследва марки, които са изключително известни измежду потребителите.
В изследването са включени общо 53 милиона споменавания в обществените мрежи и 350 милиона онлайн източници за 3,000 марки от 146 промишлености, които са оценени от юни 2017 година до май 2018 година Оценени са отзиви на потребителите по отношение на цена, услуга, качество и повсеместен имидж на фирмите. Nokian Tyres получи оптималния брой от 100 точки, и се класира преди всичко в категорията за автомобилни гуми.
Nokian Tyres завоюва с помощта на най-хубаво съответствие качество-цена и отличното си обслужване. Според изследването потребителите също по този начин правят оценка високо качеството на продукта и имиджа на марката.
„ Щастливи сме, че сме отличени с премията „ Фаворит на потребителите за 2018 година “ “, споделя Хану Литсола , Управляващ шеф в Nokian Tyres за Европа. „ Тя е резултат от мнението на потребителите и демонстрира, че нашите качества и ангажираност да предоставяме качествени артикули, както и най-високото равнище на обслужване, биват видяни и са ценени от доволните водачи. Това е нашата най-голяма мощ, която желаеме да демонстрираме и за в бъдеще. “

https://i.actualno.com/actualno_2013/upload/2018/09/14/0035010001536911150_big.jpg


Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР