Футболният ас Джуд Белингам има широка усмивка и прегръдка за

...
Футболният ас Джуд Белингам има широка усмивка и прегръдка за
Коментари Харесай

Сияещият Джуд Белингам празнува спечелването на титлата на Реал Мадрид с подкрепящата майка Дениз

Футболният ас Джуд Белингам има необятна усмивка и прегръдка за майка си, защото той става едвам петият англичанин, който печели купата в испанската лига.

20-годишният полузащитник, който мина в Реал Мадрид от Борусия Дортмунд предишното лято, бързо се трансформира в любим на почитателите. Той вкара 22-ия си гол за сезона в събота при успеха с 3-0 над Кадис, до момента в който Реал завоюва 36-ата си купа в Ла Лига.

Майка Дениз, на 54 години, е пътувала със сина си, с цел да живее в Испания. Той и Дениз живеят в първокласна вила в западната част на града покрай други звезди на Мадрид. Той постоянно е посещаван от фамилията и другари от вкъщи си, като надарения му брат Джоуб, на 18, който играе за Съндърланд и съгласно известията също е хванал окото на скаутите на Реал.

Според локалните поданици Джуд постоянно може да бъде забелязан да обикаля в локалните кафенета за умерено пиво и в никакъв случай не е виждан да купонясва цяла нощ. Белингам, родом от Стърбридж, Уест Мидландс, е свързван с хола...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР