Ноември 2019 година ще се окаже горещ! Пожар ще предизвика

...
Ноември 2019 година ще се окаже горещ! Пожар ще предизвика
Коментари Харесай

Джон Сина и компания ни показват защо да не си играем с огъня (ВИДЕО)

Ноември 2019 година ще се окаже парещ! Пожар ще провокира най-новата комедия на Paramount „ Не си играй с огъня “ (Playing with Fire), отдадена на най-елитния екип пожарникари в света.

Ръкави запретват Джон Сина и компания, а до каква степен ще се популяризира „ безпощадният огън “, който единствено три палави деца могат да провокират, ще разберем напълно скоро.

Трейлърът на кино лентата ни разкрива изключителна динамичност и не изключително внимателен преход сред смелите и решителни пожарникари, подготвени на всичко в името на сигурността, и безспорната беззащитност пред лудориите на три неконтролируеми деца.

При следващата рискова интервенция смелите огнеборци избавят тримата малчугани, оказали се без контрол в самотна къща в гората. След сполучливата задача екипът пожарникари поема отговорността да се грижи за тях, до момента в който не бъдат поверени още веднъж на родителите си. Това поставя начало на най-голямото предизвикателство за опитните пожарникари, които хиляди пъти избират да влизат в огнените клопки на природата, в сравнение с да се грижат за три невръстни хлапета и то… от най-непослушните.

„ Не си играй с огъня “ събира на едно място живописен актьорски състав отпред със звездата от „ Бъмбълби “ и „ Секс на куково лято “ Джон Сина.

Сред останалите артисти във кино лентата са Джуди Гриър, Кийгън-Майкъл Кий, Джон Легуизамо, Бриана Хилдебранд, Кърт Лонг, и други

Режисьор на „ Не си играй с огъня “ е Анди Фикман, а сюжетът е дело на Дан Юън и Мат Либерман.

„ Не си играй с огъня “ избухва в кината на 8 ноември 2019 година.

Източник: venera.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР