Но нещата не са само негативни - понеделник ще отбележи

...
Но нещата не са само негативни - понеделник ще отбележи
Коментари Харесай

Настанаха Тежки Дни За Григор Димитров

Но нещата не са единствено отрицателни - понеделник ще означи и ужасно достижение, говорещо за неизменност на първата ни ракета.

Григор (вече с 3790 т.) ще се срине с три или четири места в ранглистата, според от това какъв брой още напред може да пробие в Охайо Давид Гофен. Белгиецът в събота против неделя среща Роджър Федерер в полуфинал, а при триумф чака на финала Новак Джокович или Марин Чилич.

Ако вдигне трофея, Гофен ще изпревари Димитров и в понеделник Гришо ще е №9 в ранглистата, в случай, че стартира седмицата като №5.

Джокович, Чилич и Кевин Андерсън си осигуриха задоволително точки, с цел да го изпреварят.

Проблемът пристигна от обстоятелството, че Григор имаше да пази 1000 т. в Синсинати, където бе първенец за 2017 година Загубата на цели 910 му коства пропадането.

Преди година, след триумфа му на " Мастърс " -а в Охайо, Димитров стартира нанагорнище в топ 10, което стигна до номер 3 в ранглистата в края на 2017 година От тогава обаче резултатите не са на равнището на тези по същото време предходната година.

На US Open в края на месеца Григор ще стъпи като човек, който няма доста какво да губи - преди година загуби във втория си мач от Андрей Рубльов.

Може да загуби място в десетката единствено, в случай че Джон Иснър (№11 от понеделник), Гофен или Пабло Кареньо-Буста създадат извънреден шампионат и стигнат четвъртфинал, гарнирано с ранно падение на Димитров преди кръг №3.

Позитивното в цялата тази математика към ранглистата е, че в понеделник, губейки три места,Григор отбелязва извънредно положително достижение - тъкмо година, откогато е член на топ 10 и не е излизал от този хайлайф.

За интервала от 21 август 2017-а до през днешния ден, от десетката не са излизали: Федерер, Надал, Зверев, Чилич, Тийм и Димитров.

Това приказва за неизменност, което постоянно е било считано за уязвимост в характерността на българина.

Но ето, че 12 месеца той е част от топ 10, където не се попада и не се остава по случайност.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР