Ница се върна на върха в Лига 1 на Франция,

...
Ница се върна на върха в Лига 1 на Франция,
Коментари Харесай

Ница си взе обратно върха във Франция

Ница се върна на върха в Лига 1 на Франция, откакто победи Рен с 2:0. „ Орлетата “ натрупаха 7 победи от 11 мача и са единствени без загуба дотук в Лига 1. Головете за отбора от Лазурния бряг в края на двете полувремена. Жереми Бога в 45-ата минута и Софиан Диоп в 87-ата станаха създатели на попаденията.  С тези три точки Ница събра 25 против 24 за първенеца ПСЖ.

В петата минута Кефрен Тюрам бе покрай гола, само че изпрати топката настрана от лявата греда. „ Червено-черните “ сътвориха първото си чисто състояние в 22-ата минута. Тогава Лоренц Асиньон не уцели вратата. Четири по-късно пропуск направи и Данте от Ница.

До почивката домакините сътвориха още по-сериозно напрежение пред вратата на Рен и разумното се случи в 45-ата минута. Тогава Будауи отигра в наказателното поле и пусна към Жереми Бога, който вкара за 1:0. Терем Мофи можеше да вкара и втори гол, само че не уцели вратата секунди по-късно

15 минути преди края на мача домакините останаха с човек по-малко Юсуф Ндайишимия получи жълт картон след брутално влизане в краката на противник. В 77-ата минута гостите можеха да изравнят. Амин Гуири стреля с глава, само че изпрати топката настрана. Пет минути преди края и гостите получиха червен картон. Вармед Омари извърши нарушаване, което му донесе прибиране в съблекалнята.

Ница съумя да вкара втори гол в 87-ата минута - Софиан Диоп извърши директен свободен удар, топката се удари в гредата, след това в гърба на Стив Манданда и влезе в мрежата за 2:0.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР