Ница победи Рен с 2:0 в домакинството си от 11-ия

...
Ница победи Рен с 2:0 в домакинството си от 11-ия
Коментари Харесай

Ница отново е на върха

Ница победи Рен с 2:0 в семейството си от 11-ия кръг на Лига 1 на Франция. Домакините измъкнаха трите точки с попадение на Жереми Бога в 45-ата и автогол на Стив Манданда в 87-ата минута. Срещата бе много нервна и двата отбора приключиха в понижен състав, като техни играчи получиха червени картони.

Ница откри резултата в 45-ата минута, когато Хишам Будауи центрира отдясно, бранител се размина с топката и разреши тя да стигне до Бога на далечната греда, а той от близко вкара за 1:0.

В 74-тата минута обаче домакините останаха в понижен състав, откакто Юсуф Ндайишимийе получи пряк червен картон за рисково нарушаване в средата на терена. Първоначално съдията му подвигна жълт картон, само че след намесата на ВАР той бе изменен на червен.

В 85-тата минута и гостите останаха с човек по-малко. Вармед Омари задържа откъсващия се Еван Гесон и съдията му уточни пътя към съблекалните. При последвалия пряк-свободен удар Софиян Диоп стреля, топката се отби от напречната греда и от гърба на Манданда влезе във вратата за 2:0.

Така Ница се върна на върха във краткотрайното класиране в Лига 1 с 25 точки, изпреварвайки ПСЖ с 24 и Монако с 23. Рен заема 11-тата позиция с 12 точки.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР