Nitram става част от комуникационната група DDB Group, съобщиха от

...
Nitram става част от комуникационната група DDB Group, съобщиха от
Коментари Харесай

Творческата агенция Nitram се присъединява към DDB Group

Nitram става част от информационната група DDB Group, оповестиха от креативната организация. Въпреки смяната компанията ще резервира креативната си самостоятелност и ще разшири портфолиото си от услуги, като предлага медийни, пиар и BTL решения.

Основателят Мартин Димитров ще остане креативен шеф. Nitram ще получи достъп и до опита на групата от работата ѝ за клиенти отвън България, както и опцията да предлага хрумвания и решения на сътрудниците си отвън страната.

„ Вярвам, че групата на DDB ще ни даде това, от което същински се нуждаем – мащаб. И също по този начин имам вяра, че ще имаме опция още повече да подобрим креативното си показване “, показа Димитров.

Разширяването на палитрата от компании е част от стратегическия проект на DDB Group да има многообразие от организации, които да оферират характерни решения на клиентите си с висока добавена стойност.

„ Вярваме, че в странните времена, в които живеем, творчеството е оня ключ, който ще даде най-хубавите решения за бизнеса. С включването на Nitram към нашето семейство ние усилваме опциите пред нашите клиенти – сегашни и бъдещи – да имат богат избор сред другите ни организации с потвърдено изобретателно и стратегическо мислене “, разясни Добринка Стойкова-Парасхаки, съсобственик на DDB Group в България. Тя ще поеме поста на ръководещ шеф на Nitram.

Тази година DDB Group стартира и предлагането на BTL услуги като промоционален маркетинг, събитиен мениджмънт, мърчандайзинг, произвеждане на рекламно и промоционално съоръжение и други посредством основаването на профилираната агенция
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР