Нито ще опитваме чрез натиск, нито чрез някакви примамки, нито

...
Нито ще опитваме чрез натиск, нито чрез някакви примамки, нито
Коментари Харесай

Атанасова за състава на проектокабинета Габриел: Опитваме да намерим баланс с останалите партии

" Нито ще опитваме посредством напън, нито посредством някакви примамки, нито посредством каквито и да било други дейности да ангажираме депутати от други парламентарни групи, отвън тези, които обществено обявиха своята поддръжка - и Има Такъв Народ, за това държавно управление ". Това съобщи пред БНР Десислава Атанасова  Десислава Атанасова Десислава Атанасова е родена на 8 октомври 1978 година в Дулово. По специалност е правист. Завършила е право,, ръководител на ПГ на ГЕРБ-.

Няма да предприемем стъпки, както направиха от Политическа партия в тяхното държавно управление, когато то се разпадаше, безапелационна бе тя. 

" Ние подобен метод въобще не обмисляме да осъществяваме. Дори няма да призоваваме 5-6-10 народни представители да се отделят, да не идват на работа, а да гласоподават по съвест ", добави Атанасова. 

Според нея в случай че не се осъществя първият мандат, не вижда по какъв начин ще се води диалог за втори.

Председателят на ПГ на акцентира, че показват безукорен в своята биография претендент за министър председател. " Ако сме заложили приоритет Шенген, еврозона, ПВУ - има ли по-подходящ човек, който може да свърши тази работа ", попита Атанасова. 

Запитана за състава на кабинет, който се чака на следващия ден Мария Габриел  Мария Габриел Мария Иванова Габриел е родена на 20 май 1979 година в Гоце Делчев. През 1997 година приключва Езикова да предложи пред президента, Десислава Атанасова  Десислава Атанасова Десислава Атанасова е родена на 8 октомври 1978 година в Дулово. По специалност е правист. Завършила е право, отговори: " Няма да се наемам с имена, тъй като до последно текат диалози. Все още се опитваме да намерим баланс с останалите парламентарни групи. Коректно е всички, които вземат участие в държавно управление с поддръжка, да имат своето посланичество. Всички, които поддържат в болшинство в Народно събрание държавно управление, имат право да излъчат своите кандидатури. При всички положения по този начин е редно. Уважаваме всички български жители и техния избор и всеки би трябвало да се преценява с това ".

Председателят на ПГ на ГЕРБ- не вижда причини за какво няма да се поддържа държавно управление с първия мандат. 

С ПП-ДБ имаме обща законодателна стратегия, която към този момент се извършва, напомни тя. И още:  " По тематиката със правосъдната промяна нямаме никакви разногласия нито с тях, нито с и Има Такъв Народ. В законодателната си стратегия имаме тематики, по които нямаме никакъв спор. Общата управническа стратегия, която беше плод на дълги диалози и срещи, въпреки че беше показана като тяхна, по някои от целите ние намирахме баланс освен на ползите на двете партии и обединения, само че на българските жители ".

Към момента имаме деклариран единствено и само претендент за министър-председател. Всички останали диалози са вероятни с останалите партии - тези, които обявиха поддръжка към Мария Габриел  Мария Габриел Мария Иванова Габриел е родена на 20 май 1979 година в Гоце Делчев. През 1997 година приключва Езикова, означи Атанасова. 

" Тук тематиката минава в последващо равнище - за търсене на конституционно болшинство. И тук нямаме разногласия. Нашата парламентарна група има подготвеност с конституционни промени ", разяснява депутатът и добави:  " Сега в случай че сложим на везната ползите за конституционна промяна, за България с осъществен първи мандат, за поддръжка на всички цели, които госпожа Габриел изброи и срещна поддръжка при диалозите си, а от другата страна сложим липса на парламент, липса на Закон за държавния бюджет, липса на конституционна промяна, единствено тъй като политическият дебелоглав би трябвало да победи и единствено тъй като някой избира да пази електоралната си тежест пред това да пази ползите на страната, считам, че този някой рано или късно ще понесе големи вреди освен за своя имидж, а той ще показа тези вреди и с страната ". 

Отношенията ни освен с основния прокурор, а с всички ръководители на органи на държавна власт са идентични - те са институционални, сподели Десислава Атанасова  Десислава Атанасова Десислава Атанасова е родена на 8 октомври 1978 година в Дулово. По специалност е правист. Завършила е право, по отношение на излявлението на основния прокурор. Тя добави, че има връзка с всички ръководители на органи на държавна власт. 

" Ако всички не осъзнаем, че този проблем и развой би трябвало да търси своето съответно решение с всеобхватна правосъдна промяна, несъмнено още 15-20-30 години ще приказваме за преход, ще приказваме, че сред управляващите има конфликт или добра съгласуваност. Трябва да си дадем сметка, че би трябвало да приключим със правосъдната промяна един път вечно и би трябвало разделянето на управляващите да се реализира и никой да не може да си показа, че може да се намесва в една или друга власт ".

Имунитети могат да се желаят при осъществяване на закона, безапелационна бе още Атанасова.  

" Куларни клюки не разясня. Нямам никакви терзания, сходни терзания няма и господин Борисов. Аз персонално единствените терзания, които видях обективирани, бяха терзания коства ми се в ПГ на за България. Може да е чисто съвпадане, не знам. Като че ли прекомерно диаметрално противоположна реакция имаше след изказването на господин Гешев ".
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР