Нито филипинец, нито известен поп изпълнител се оказа гаджето на

...
Нито филипинец, нито известен поп изпълнител се оказа гаджето на
Коментари Харесай

Гаджето на Поли Генова продава лампи

Нито филипинец, нито прочут поп реализатор се оказа гаджето на Поли Генова. Таткото на бъдещия наследник на певицата се споделя Джоузеф Шардън и е от Холандия. Работи като управител продажби в известна компания за осветителни и озвучителни тела, написа Галерия. Фирмата, в която Джоузеф е чиновник, има офиси на пет континента, в това число и в Европа. От няколко години продуктите й се популяризират и у нас, като най-често се употребяват по турнета и концерти.



Именно по този начин Поли се среща с Джоузеф – на „ Евровизия 2016 “ в Швеция. Той е прочут на един от най-близките другари на Поли – Благой Каламски. Генова и Шардън се харесват от пръв взор, само че едвам година по-късно връзката им става сериозна. И двамата обичат да пътешестват и вземат решение да се срещат на разнообразни крайчета по света, вместо да редуват България и Холандия. Така, по време на една от срещите им в Бали схващат, че са един за различен. Когато Поли забременява, Джоузеф, без да се замисли, се мести да живее в София.

Певицата е доста сензитивна, що се отнася до персоналното й пространство и ревностно пази самоличността на благоверния си. Поли е забранила на приятелите си да ги отбелязват в общи фотоси, както и да разясняват обществено кой е бащата на детето й. Джоузеф също не обича известността и заобикаля да съпровожда приятелката си на всемирски събития. Близки до двойката удостоверяват, че са доста влюбени, само че се съмняват да минат под венчилото.

Както Поли, по този начин и холандецът били съперници на брака. Очаква се бебето да се роди този месец, като името към този момент е определено и ще бъде интернационално, настояват осведомени.

източник:Блиц
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР