Nissan обяви, че новото поколение на Skyline ще се предлага със

...
Nissan обяви, че новото поколение на Skyline ще
се предлага със
Коментари Харесай

Новият Nissan Skyline идва с асистирано управление от ново поколение

Nissan разгласи, че новото потомство на Skyline ще се предлага със система за подпомагане на ръководството от ново потомство, която обещава опция за автоматизирано движение на високоскоростни пътища в една лента без нужда от това водачът да държи ръцете си на кормилото.

Новата версия на високотехнологичната система ProPILOT ще дебютира с Nissan Skyline през есента на тази година, като дава обещание да предложи изцяло самостоятелно придвижване на магистрали- от включването в пътя, до неговото овакантяване, като за маневрирането се употребяват заложените в навигационната система параметри.

Новият ProPILOT ще предложи опция на водача да в профил изцяло ръцете си от волана при придвижване в една лента на магистралата, като повторното им поставяне на него ще бъде необходимо само при нужда от престрояване в друга лента или при опция за ипреварнатето на по-бавно движещо превозно средство.

Оценката на обстановката се прави на базата на данни от навигационната система и бордовата 360-градусова система за наблюдаване на протичащото се около автомобила. В последната са включени камери, радари, сонари и 3D генерирани карти в действително време.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР