Нискобюджетната продукция София ден и нощ“, любима на тийнейджърите, спря

...
Нискобюджетната продукция София ден и нощ“, любима на тийнейджърите, спря
Коментари Харесай

„София ден и нощ“ спря завинаги! Мис Бони, Ваня Джаферович, Саното и Стефния Колева ликуват

Нискобюджетната продукция „ София денонощно “, обичана на младежите, спря след 4-годишно лъчение, разбра HotArena.

Да, фотосите на тези серии бяха записани преди Нова година и към този момент няма да произвеждаме “, заяви продуцентът на сериала Краси Ванков.

Тъжни личица на девойки и момчета оцветиха за минути страницата на „ София денонощно “ като множеството страдалци бяха деца от 10 до 14 години. „ Защо, в този момент какво ще виждам. За Слави съм дребен, сериалите са тъпи, а други излъчвания не са забавни “, написа Димитър Ф.

Стотици радостни възгласи обаче дохвърчаха от същинските артисти. Един от най-щастливите се оказа скандалният актьор Jason Brad Lewis . Финалистът от първия „ Х фактор “ показа откровената си наслада с пост в своя профил в обществената мрежа.

Друг огромен критик на поредицата е и гримьорът Мис Бони , който постоянно се майтапи с участниците и „ звездите “ в сериала и звездоманията, която ги е обхванала, както и техния бекграунд и занимания, като не пропуща пиперливо да намекне, че доста от девойките и момчетата, участващи в продукцията, са практикували най-древната специалност.

Ваня Джаферович пък написа, че сериалът ще му липсва, тъй като е „ шефьовър на филмовото изкуство “. Александър Сано добави: „ Пропусна и грандиозна постановка и операторско майсторство “, а Стефания Колева отсече: „ Алилуя! Откога се молих това да падне “, цитира „ България Днес “.

Напоследък рейтингът на сериала е паднал под сериозния най-малко, сюжетните линии са очевидно изчерпани, а „ актьорите “ все по-често недоволстват поради ниското възнаграждение. Всъщност знае се, че те работят по 12 часа, като получават колкото елементарен статист във филм. От кухнята на поредицата настояват, че актьорите получават смешните 70-100 лв. за снимачен ден даже във времето, когато продукцията се радваше на огромен интерес.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР