Нищо не може да бъде по-нормално от приятелите да си

...
Нищо не може да бъде по-нормално от приятелите да си
Коментари Харесай

Принцеса Шарлот има очарователен прякор, с който я наричат ​​нейните приятели от училище

Нищо не може да бъде по-нормално от приятелите да си дават прякори и това е правилно за всички, в това число третия по ред за трона - и не е Не съм принцеса.

Принц Уилям и принцеса Кейт са решени, че осемгодишната им щерка принцеса Шарлот се радва на толкоз обикновено детство, колкото е допустимо за младо момиче, което е трето по ред за трона. В учебно заведение тя е записана като Шарлот Кеймбридж, само че приятелите й я назовават ​​с прякор, който тя обожава.

Докладите допускат, че нейните другари са съкратили името й и са я нарекли Лоти Уелс, като знак за купите на родителите й, дадени им от краля, когато кралицата умря. Според история от предходната година, приятелите на Шарлот в учебно заведение не са единствените, които я назовават ​​с това име.

Докато е на разходка в Северна Ирландия, инфлуенсърката Лора-Ан срещна Кейт с нейните две- годишният наследник Георги. По време на диалога им Кейт сподели на Джордж: " Здравей, по какъв начин се казваш? Здравей, Джордж, какво ужасно име имаш и изглеждаш...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР