Нищо не е прекалено хубаво за Брус Уилис. Холивудският актьор

...
Нищо не е прекалено хубаво за Брус Уилис. Холивудският актьор
Коментари Харесай

​Брус Уилис похарчи близо 10 милиона долара за разкошна вила

Нищо не е прекомерно хубаво за Брус Уилис. Холивудският артист просто се раздели с една хубава сума, с цел да купи нов парцел. След четири години живот в Ню Йорк, тъкмо в шикозната резиденция на Бедфорд, Брус Уилис и брачната половинка му Ема вземат решение да се завърнат в Калифорния.

 © фотография: АРХИВ
63-годишният артист и 40-годишният модел са насочили вниманието си към замайващ парцел в влиятелния Brentwood, Лос Анджелис. Състоящ се от седем спални и дванадесет бани, къщата с повърхност от 1200 квадратни метра обгръща три елегантно декорирани етажа и предлага два басейна (закрит и открит), както и киносалон. Списанието твърди, че двойката е похарчила 9,8 милиона $, с цел да си подари този нов дом.

Заедно от единадесет години Ема и Брус Уилис са родители на две девойки, Мейбъл (6 години) и Евелин (на 4 години). Те са закупили дома си в Бедфорд през 2014 година за 12 милиона $, а през днешния ден претендират за 12,9 милиона $. Те имат и други парцели, като вила на островите Търкс и Кайкос, както и апартамент в Манхатън, платен от Ема преди години. През 2016 година Брус Уилис също продава ранчото си в Айдахо. В последна сметка той се продаде предходната есен за 5,5 млн. $. Силно снижена цена спрямо първичната от 15 млн. $.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР