Нищо хубаво не бива да очакваме от новия премиер на

...
Нищо хубаво не бива да очакваме от новия премиер на
Коментари Харесай

За Урсула грешката на живота на брат й е България и Нова тв

Нищо хубаво не трябва да чакаме от новия министър председател на Европа Урсула фон дер Лайен. "България е Грешката на живота ми " е определението, с което родният й брат и неин непосредствен човек Ханс - Холгер Албрехт дефинира своята бизнесаватюра у нас.

Става въпрос за договорката за Нова телевизия, когато през 2008 година я закупи против 620 милиона евро MTG. По това време Ханс - Холгер Албрехт е президент и основен изпълнителен шеф на медийната компания, която тогава е и притежател на основания от нея международен безвъзмезден ежедневник Метро.

Сделката е отчайващо несполучлива за колоса, откакто той направи и спомагателни вложения в България, а се наложи да продаде уедрения бизнес в страната ни за 185 млн. евро. И то не на стремежи от компанията претендент - чешкия милиардер Петр Келнер.

Благодарение на нашите държавни органи, тъй като "има прекомерно доста пари ", той беше силово отхвърлен в интерес на българските бизнесмени братя Домусчиеви. 11 години по-късно, макар че от дълго време е началник на различен медиен колос - Deezer, той си спомня за "грешката на живота си " с огромна горчилка.

Както и за по-малка, само че също обидна загуба - в благотворителен мач братът на Урсула фон дер Лайен и отборът на Нова губят от тима на премиера Борисов с 3:10 през 2009 година Самата нова шефка на Европейската комисия пък последно беше у нас на среща на отбранителните министри на Европейски Съюз в границите на нашето европредседателство с приятното домакинство на своя сътрудник Каракачанов.

Сензационна фотография с нея обаче сподели в обществените медии персоналната зъболекарка на Цветан Цветанов и депутатка от ГЕРБ Джема Грозданова, която по неуместно стичане на събитията е ръководител на... Комисията по външна политика на родния парламент.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР