Нищо чудно, че родната моделка не се ядосва за развода

...
Нищо чудно, че родната моделка не се ядосва за развода
Коментари Харесай

Цеци Красимирова след развода си тръгва с две имения и с милиони в сметката

Нищо чудно, че родната моделка не се ядосва за развода със Струмейтис, част от несметното му благосъстояние попада в нейните ръце и тя си потегля доста по-богата от преди брака.

Според слуховете Цеци Красмирова и мултимилиардера Майкъл Срумейтис нямат предбрачен контракт който да е подписан преди бракосъчетанието им. Така като някогашна законна половинка на Биг Майк на нея се поставят обилни облаги.

Красимирова показа през вчерашния ден, че процедурата по развода се влачи постепенно, само че тя не е обезпокоена. Имуществото, с което ще се облажи след раздялата е голямо и на юристите им се отворила спомагателна работа.

Красавицата не била ненаситна хищница  не държала да обсеби доста, Тя упорствала да бъде поделен общия им бизнес в Барселона, макар, че съгласно закона можела да получи доста повече.

Биг Майк като същински благородник самичък предложил да й остави обичаната й вила на Карибите, където двамата постоянно се усамотяваха. Струмейтис решил да й остави екзотичното имение на остров Мустик като спомен от късия им, само че прелестен брак.

По времето на тяхното общуване задно мултимилиардерът купил и къщата в Барселона. В която Цеци живеела изначало. Испанската хасиендата по закон трябвало да се подели сред някогашните съпрузи, само че Майкъл махнал с ръка и се отказал от каузи си.

В случай, че Цеци и Биг Майк се спогодят Красимирова ще се подреди с две имения  и многомилионен бизнес.

Автор: Лупа.бг

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР