Nintendo се нуждае от още малко време, за да изпипа

...
Nintendo се нуждае от още малко време, за да изпипа
Коментари Харесай

Nintendo забавя мобилната версия на Mario Kart Tour за лятото

Nintendo се нуждае от още малко време, с цел да изпипа дебютната версия на своя карт рейсър Mario Kart Tour за смарт телефони и таблети. Освен името и платформата, на процедура към момента не знаем нищо за играта, която в началото се очакваше през март 2019 година
От анонса насам обаче не сме видели нито един скрийншот, нито споменаване на Mario Kart Tour в някое от Nintendo Direct предаванията, с цел да разберем какво съставлява и по какъв начин работи играта.

Така че не беше огромен потрес, когато компанията разгласи през днешния ден, че играта към този момент е планувана за лятото на 2019 година Защо се постанова забавянето?

„За да подобрим качеството на приложението и да разтеглим предложенията за наличие след старта“, изясни Nintendo в своя отчет за приходите за третото тримесечие.

Междувременно ще би трябвало да изгладите уменията си в картинга на Switch с Mario Kart 8 Deluxe. Или се потопете в другите мобилни оферти на Nintendo, като Fire Emblem Heroes, Animal Crossing: Pocket Camp, Super Mario Run или екшън RPG-то Dragalia Lost (при изискване, че е налице във вашия регион)
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР