Nintendo обяви, че популярните ретро ревизии на двете класически конзоли

...
Nintendo обяви, че популярните ретро ревизии на двете класически конзоли
Коментари Харесай

Nintendo спира производството на ретро NES и SNES конзолите

Nintendo разгласи, че известните ретро проверки на двете типичен конзоли на компанията NES и SNES Classic към този момент няма да бъдат създавани. Това значи, че след изчерпването на запасите по магазините сега, те няма да бъдат заредени с нови бройки. В подобен случай, в случай че желаете да се докоснете до гейм носталгията, ще би трябвало да се задоволите с игрите, които се оферират в каталога на Nintendo Switch Online.
Компанията поля със студена вода и очакванията за мини версия на Nintendo 64 . Според нея, съществуващите системи са лимитът на ретро разработките на този стадий. Това не е изключително изненадващо, тъй като Nintendo 64 е доста по-трудна за емулация от своите прародители. Дори доста модерни системи имат проблем с нейната емулация, а в това време някои от най-хубавите заглавия за Nintendo 64 към този момент са модифицирани и преиздадени за настоящи системи като 3DS, DS и Xbox 360 .

Nintendo изключи вероятността да забележим нови игри в каталога на сегашните си две редки конзоли.

Това ясно демонстрира, че проектите на компанията са да гледа повече напред, развивайки Switch като универсална платформа както за съвременни, по този начин и за типичен заглавия.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР