Нинова предложи ПГ на БСП да напусне Народното събрание Лидерът

...
Нинова предложи ПГ на БСП да напусне Народното събрание Лидерът
Коментари Харесай

БСП да напусне НС предлага Корнелия Нинова

Нинова предложи ПГ на Българска социалистическа партия да напусне Народното събрание Лидерът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова предложи ПГ на партията да напусне Народното събрание, откакто сложи няколко условия към ГЕРБ - да се избере нова ЦИК, да се анулират законовите промени за преференциите, още веднъж да се сложи на дневен ред машинното гласоподаване и да се върне правото на тъжби пред Касационния съд.  
 
Предстои пленума на партията да разиска и гласоподава предлагането.


 
Аргументите на водача на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова да предложи ПГ на Българска социалистическа партия да напусне Народно събрание са, че доверието в Народното събрание е едвам 8%. А вместо там да се коват същински и потребни за българските жители закони, се прокарва тежък лобизъм в полза на компании и олигарси.
 
Освен това, Корнелия Нинова посочи, че нищо от различните оферти на Българска социалистическа партия във връзка с законите, не се приема.

 
Тя сложи няколко условия пред ръководещото болшинство , което съгласно нея, включва ГЕРБ, „ Воля “, Движение за права и свободи и, понякога, „ Обединени патриоти “.-->
 
Условията, с цел да бъде ПГ на Българска социалистическа партия в Народното събрание и да не го напусне, е да се избере нова Централна изборна комисия, да се анулират законовите промени, които на процедура отстраниха преференциалното гласоподаване, да се върне още веднъж дебатът за машинното гласоподаване и да се върне опцията за тъжби пред Касационния съд.
 
В момента пленума на Българска социалистическа партия заседава и ще вземе решение за предлагането на водача Корнелия Нинова.

 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР