Нинбо. Национална компания индустриални зони (НКИЗ) и град Нинбо, Китай,

...
Нинбо. Национална компания индустриални зони (НКИЗ) и град Нинбо, Китай,
Коментари Харесай

„Национална компания индустриални зони” и град Нинбо подготвят меморандум за изграждане на българо-китайска индустриална зона

Нинбо. „ Национална компания индустриални зони ” (НКИЗ) и град Нинбо, Китай, ще започват основаването на взаимна индустриална зона в България. Това беше контрактувано от министъра на стопанската система Емил Караниколов по време на формалното му посещаване в Китай и срещата му с Джън Шанджие, партиен секретар на град Нинбо. Това оповестиха от НКИЗ .
В бизнес делегацията, водена от министър Караниколов, взе участие и изпълнителният шеф на НКИЗ Антоанета Барес. Като първа стъпка, “Национална компания индустриални зони ” и китайските сътрудници ще приготвят и подпишат меморандум, в който ще дефинират съответните дейности на страните по реализацията на плана.
Министър Караниколов и Джън Шанджие разискаха и търговско-икономическото съдействие в границите на самодейността " 16+1 ". От 2014 година Нинбо е хазаин на годишното Експо за търговия и вложения във формат 16+1, в което Министерство на стопанската система посредством ИАНМСП провежда всяка година българско национално присъединяване. Изразена бе подготвеност за образуване на съществено присъединяване от български компании и през идната година.
За последните 10 години българският експорт за Китай се е нараснал десетократно, а единствено през първите шест месеца на тази година нараства с 10% по отношение на същия интервал на 2017г. и възлиза на 366.7 млн. щ.д. Това съобщи министърът на стопанската система при визитата си на българския щанд на Първото издание на Китайския интернационален панаир за вносни артикули /CIIE/, който се организира в Шанхай.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР