Нина Димитрова: Писна ни да изкарват пари на наш гръбСамата

...
Нина Димитрова: Писна ни да изкарват пари на наш гръбСамата
Коментари Харесай

Пиленцата от Монако патентоват бисерите си

Нина Димитрова: Писна ни да изкарват пари на наш тил

Самата Нина Димитрова възропта против всички, които употребяват тези изречения за изкарване на пари и ги упрекна, че забогатяват на гърба на звездното ѝ семейство. „ Ние с Боби пишем история в България, всички към този момент употребяват нашите изречения, които се трансфораха в нещо като запазена марка “, възмущава се пилето от Монако, пише .

Повод за негодуванието на Нина е фотография, която ѝ изпратила нейна почитателка. Димитрова останала втрещена, че сега рекламна акция употребява едни от най-популярните изрази на двойката като „ доста ми е гъзария “ и „ луксът ме успокоява “. Фразите са съпроводени и от анимирани картинки на две пиленца.

„ Писна ни други да изкарват пари на наш тил “, бе безапелационна Нина. „ Това са изречения, които Боби споделя, които той направи известни, а всеки си ги употребява за свои лични комерсиални цели! Какво ли не направиха - тениски, чаши, даже имаше свещи с мирис „ луксът ме успокоява “, описа Нина. Тя изясни, че до момента от рекламната организация никой не ги е потърсил даже единствено за едно „ здрасти “, а камо ли за нещо друго.

Пиленцата от Монако пуснаха и лист, който ще патентоват. Това са деветте изречения (правописът е непокътнат съгласно оригинала): „ Лукса ме успокоява! “, „ Искам да ви е първокласно! “, „ ТОП гъзар! “, „ ТОП гъзария! “, „ ТОП равнище! “, „ ТОП разкош! “, „ Има ли турбо мръсна гневна гъзария? “, „ Много ми е гъзария! “, „ Искам да ви е първокласно като на нас в Монако! “.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР