Никой вече няма да приеме Украйна в НАТО, това е

...
Никой вече няма да приеме Украйна в НАТО, това е
Коментари Харесай

Горещо от Медведев! Каза съдбата на Украйна

Никой към този момент няма да одобри Украйна в НАТО, това е директен резултат от специфична военна интервенция. Това мнение изрази заместник-председателят на Съвета за сигурност на Руската федерация Дмитрий Медведев в своя канал в Telegram, оповестява ТАСС.

" На всички е ясно, че никакви съседи не могат да им дадат никакви гаранции, даже и да ненавиждат грубо Русия. И в този момент никой няма да одобри Украйна в НАТО. Въпреки че в алианса има русофоби, те не са самоубийци. И това е директен резултат на специфичната военна интервенция ", написа политикът, съобщи BG ON AIR.

Според него киевският режим продължава да си измисля някакви " гаранции за сигурност за бъдещето ". " Или ще създадат среща с обособени незначителни съседи, водени от забравени пенсионери на тази тематика, тогава отново ще се сетят за НАТО ", означи той. В същото време Медведев е уверен, че " единствено съглашение с Русия може да обезпечи гаранции за сигурност. Но украинското държавно управление, подтиквано от западни пари и ракети, го отхвърля.

" Киевският режим схваща, че за него няма и не може да има гаранции за сигурност въобще. Дори Съединените щати няма да предложат гаранции за ярко бъдеще на Зеленски.Няма смисъл ", акцентира Медведев.

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР