Никой няма право да говори по тази тема, но не

...
Никой няма право да говори по тази тема, но не
Коментари Харесай

Мело: Щях да съм в затвора, ако Алвеш или Робиньо бяха докоснали дъщеря ми!

" Никой няма право да приказва по тази тематика, само че не виждам проблем в този момент да направя личен коментар. Имам щерка на 15 година Ако това се беше случило с нея, в този момент нямаше да съм тук и да давам това изявление. Човешкото създание би трябвало да бъде уважавано, било то мъж или жена ", съобщи Фелипе Мело - някогашен бразилски национал.

По този метод бранителят на Флуминензе, който споделяше съблекалнята с двамата играчи, упрекнати в принуждение - Робиньо и Дани Алвеш, си разреши разяснява случая.

Бившите футболни звезди бяха наказани за изнасилвания в Милано и Барселона.

Робиньо, който бразилците оповестиха за правоприемник на Пеле при започване на кариерата му, е играл за Сантос, Реал Мадрид, Манчестър Сити, Милан. Изигра 100 мача за националния тим на Бразилия. Той би трябвало да излежи 9 години затвор за брутално групово обезчестяване на 22-годишно момиче.

Също по този начин Дани Алвеш, един от най-титулуваните футболисти в историята, беше наказан преди два месеца на 4,5 години затвор за обезчестяване на момиче в нощен клуб в Барселона през декември 2022 година Но той беше освободен преди два дни под гаранция, откакто прекара 14 месеца в пандиза. За да излезе на независимост, той заплати гаранция от 1 000 000 евро.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР