"Никой няма да забрави деня, защото всеки има собствени спомени.

...
"Никой няма да забрави деня, защото всеки има собствени спомени.
Коментари Харесай

С пожелания за успехи и попътен вятър ПГ „Д-р Иван Панов“ - Берковица изпрати випуск 2022

"Никой няма да не помни деня, тъй като всеки има лични мемоари. Създайте ги, отгледайте ги, съхранете ги някъде надълбоко във Вас и в никакъв случай не ги оставяйте, където и да отидете по света. Коренът Ви е тук, коренът Ви е всред нас, би трябвало безусловно да го съхраним. На добър час! "
С тези думи и с наяве неспокойствие се обърна към зрелостниците Григор Григоров – Директор на ПГ „ Д-р Иван Панов “ – Берковица.
Вчера с прочувствено празненство гимназията изпрати зрелостниците от випуск 2022. Образователната институция към този момент 109 години е знак на традиция, която сбъдва фантазията на генерации възпитаници. Модел за развиване и предпазване на най-светлите знаци – обучение, нематериалност, разсъдък.
Успехи, сбъднати фантазии и осъществяване на всички инициативи, сила и възторг пожелаха на зрелостниците Спаска Георгиева - зам.- кмет на община Берковица, която сервира приветствен адрес от името на кмета на града Димитранка Каменова към учителите и учениците от образователното заведение. С думите "Не забравяйте своите учители и съученици и помнете, че тук е Вашият дом и, че Вашият роден град има потребност от младостта Ви, от силата Ви и от знанията Ви ", се обърна към учениците Деян Еленков - Председател на общинския съвет.
На тържеството участваха още секретарят на общината Биляна Стаменова и някогашният шеф на гимназията Румян Горков.
Чаровни и усмихнати, завладени от красиви фантазии, младежите не скриха, че дружно с веселието, ще помнят и с носталгия деня на раздялата с учители и съученици. Десетки родители и учители не сдържаха сълзите си от наслада, че изпращат своите деца по пътя на живота.
Абитуриентите се обърнаха с прочувствени слова и към своите учители. Те не не помниха и Валентин Пешков - учителя, който ще остане вечно в сърцата им и уважиха паметта му с едноминутно безмълвие.
Грамоти бяха връчени на гимназистите, защитили почтено името на ПГ „ Д-р Иван Панов “ на регионално и национално равнище.
Празничната атмосфера беше допълнена от музикално танцови осъществявания и споделени мигове на наслада. Поздрав за всички присъстващи бяха прелестните осъществявания на танцьорите от Танцов състав „ Малинарка “ с началник Димитринка Иванова и групата „ Лачени обувки “ с началник Камен Пунчев.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР