Никой не може да остане равнодушен към здравословния цинизъм на

...
Никой не може да остане равнодушен към здравословния цинизъм на
Коментари Харесай

Срещате се с хора, които ви разстройват и разплакват? Да не сте мазохисти?

Никой не може да остане безучастен към здравословния цинизъм на психолога с 30-годишен стаж Михаил Лабковский. Той сервира истините с такава заостреност, каквато доста хора не са подготвени да понесат. Трябва обаче да му признаем, че колкото и нахален да е на моменти, той дава решения на доста житейски драми, върху които си коства най-малко да помислим.

Представяме ви 17 потребни съвета от съветския психолог Михаил Лабковский:

1.  Ако най-хубавият секс ви се получава единствено след скандал, това няма да продължи дълго. Много скоро ще си останете единствено със свадите.

2.  На никого не е необходим този, който не се нуждае от себе си. Този, който се приема подобен, какъвто е, живее пълноценно, без значение от всевъзможните житейски проблеми.

3.  Ако не се чувствате удобно с мъжа на първата, на втората и на третата среща, не определяйте четвърта. По време на първата среща мъжът се показва в своята най-хубава светлина и в случай че даже по този начин общуването с него не ви е прелестно, то от тези връзки няма да излезе нищо положително.

4.  Младите, съумели и красиви дами, на които им е постоянно мъчно да си намерят сътрудник, защото са вдигнали летвата прекомерно високо, в действителност имат проблем със способността си да основават връзки или се опасяват от такива въобще.

5.  Хората мерят любовта от нивото на своите премеждия. А същинската, здрава обич, е просто тази, която те прави благополучен.

6.  Ако фактически желаете да се омъжите, би трябвало да спрете да мислите за това. Същото важи за всяко друго предпочитание. При здравите хора е малко по-различно – преди всичко те имат нужда да обичат, а с тази тяхна нужда от любов, те намират хората, които в действителност ги обичат.

7.  Не се захващайте в никакъв случай с женени мъже. Запомнете, рибата е в рибния магазин, месото – в месния. Не си губете времето, тъй като жененият мъж няма потребност от брачна половинка, той към този момент си има една у дома.

8.  Самотата не е липса на любов към теб, самотата е липса на интерес и любов към себе си.

9.  Ако човек заменя целия си свят с различен човек, това значи, че той просто няма собствен свят.

10.  Всяка – наблягам, всяка жена, която остава у дома с години, с цел да се грижи за семейството и децата, деградира. Това е неизбежно. Задължително ще пристигна миг, в който на мъжа ще му стане скучно с нея, ще стартира да я счита за глуповата, а оттова до самия бракоразвод има единствено една крачка. Забележете, първоначално мъжът не е упорствал за това, просто брачната половинка му с наслада е взела решението да остане у дома по пантофи.

Източник: obekti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР