“Никой не ме издирва ! Платила съм на всички! Тук

...
“Никой не ме издирва ! Платила съм на всички! Тук
Коментари Харесай

Майката на крипто фараона Антони Тренчев от Мексико: “Никой не ме издирва ! Платила съм на всички! Тук съм на плаж! Оставете ме на мира!”


“Никой не ме търси! Платила съм на всички! Тук съм на плаж! Оставете ме на мира! ” С тези сърцераздирателно-заплашителни думи се обърна в Инстаграм Илиана Алипиева, майка на крипто фараона от NEXO Антони Тренчев, в чиито офиси прокуратурата влезе на 13 януари по сигнал основния прокурор на Ню Йорк. По данни на наши източници под пагон, Тренчев и ортаците му са забягнали в незнайна топла дестинация дни преди акцията, за която са имали предварителна информация. Твърди се че източилите над 100 млрд.долара се укриват в Дубай.

 



Сега на мушката е суетната майка на някогашния народен представител от “Реформаторския блок ” - Илиана Алипиева. Тя има 1/2 от първокласните бутици на баровската ул. “Съборна ” и при нея на абонамент са всички оборотни кифли, милионерски любовници, застарели медийни величия и дементни реститутки.

 



Преди години потегли грозна мълва, че част от марковите парцалки, на които е формален представител за България, в действителност не били чак толкоз маркови, и че дамата меши оригинали с реплики, които пробутвала на прохождащите старлетки. През 2016 година PR-ката на знакови, добре облечени предприемачи изплакала, че една от роклите, които решила да си купи, не съответствала на истинските размери. Отраканата мома пазарувала в Италия и чудесно знаела по какъв начин прилепва по фигурата размер L от Dolce&Gabbana. В родния бутик обаче одеждата се опъвала по шевовете, което навеждало на подозрение за машинация. Как е приключила сагата с озлочестената клиентка историята мълчи.

 



Алипиева до скоро беше модерно консултант на Първата дама Десислава Радева, само че от две години двете се разминавали хладно на всемирски приеми, напомнят хроникьорите.

 



Госпожата е същинска милионерка в евро и върти бизнеса си без финансова помощ от фамозния си наследник, издават близки до нея. Жегата около безумно богатото й отроче очевидно я е изстреляла с 200 в Мексико, т.к страната е притегателна дестинация за всевъзможен тип законопрестъпници. Не е ясно до по кое време русата хала има намерение да събира загар по мексиканските плажове и дали е взела със себе си снахата - някогашната Мис България Ваня Пенева.

Източник: crimesbg.com
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР