Никой не излезе да обясни защо отстраниха Корнелия Нинова за

...
Никой не излезе да обясни защо отстраниха Корнелия Нинова за
Коментари Харесай

Депутат от ГЕРБ: Никой не обясни защо отстраниха Корнелия Нинова за корупция през 2007 г.

Никой не излезе да изясни за какво отстраниха Корнелия Нинова за корупция през 2007 г .Това сподели националният представител от ГЕРБ Лъчезар Иванов в имитация на Корнелия Нинова по време на дебата по рокадите в кабинета.
" Когато през 2013 година вие бяхте ръководител на Социалната комисия, какви оферти направихте? С какво оставихте следа откакто бяхте ръководител на Социалната комиися. Вторият ви въпрос, тъй като говорите за корупция и пояснение, желая да ви задам следния въпрос.
Когато ви отстраниха през 2007 година никой не излезе от тази естрада да изясни за какво ви отстраниха за корупция ", сподели Иванов.
Той уточни, че никой не е обяснил за какво тя е била отстранена. " Тъй като в днешния ден вие тази оставка я превърнахте в една политическа акция, като една обществена партия някак не ви отива, защото през всички тези три мандата, ГЕРБ усъвършенства обществената политика. Днес жителите на България имат доста по-големи обществени придобивки ", акцентира още Иванов.
" В умозаключение желая да кажа още нещо. Правителстовто на Политическа партия ГЕРБ и господин Борисов се стреми с фрагменти, които трансформира да усъвършенства своето ръководство, с цел да може да имаме и четвърти мандат ", сподели още Иванов.
" Да се обърна към Политическа партия ГЕРБ и да благопожелавам нейния рожден ден ", добави още Лъчезар Иванов.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР