Никой не иска да слуша съседите си да крещят деца

...
Никой не иска да слуша съседите си да крещят деца
Коментари Харесай

Заплашителна бележка от съседа нарежда на майката да пази децата тихи между 7 сутринта и 19 ч.

Никой не желае да слуша съседите си да крещят деца от самото начало на деня – само че какъв брой надалеч бихте стигнали, с цел да спрете това?

Една майка остана ужасена, откакто нейният комшия й беше изпратил заплашително писмо за шумните й деца - казвайки, че желаят да „ ескалират жалбата за звук “ и да я рапортуват, защото им е писнало да ги слушат да крещят и блъскат в жилището им.

Всеки родител ще знае, че е съвсем невероятно да накара едно дете да мълчи, само че майката провокира голям спор, когато показа сериозното писмо от недоволната си съседка - някои опазиха подателя, до момента в който други й споделиха, че съседът би трябвало „ просто да го одобри “.

Бележката заплашваше да рапортува майката, само че тя твърдеше, че е живяла в блока от години, без да се сблъсква с никакви проблеми, тъй че се чудеше какъв е казусът в този момент. Но до момента в който някои защитаваха подателя, други се чудеха за какво децата би трябвало да живеят в подобен вид парцел. Докато други й споделиха, че шумът не е злоумишлен и съседът би трябвало д...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР