Никой не е застрахован от битови инциденти – понякога от

...
Никой не е застрахован от битови инциденти – понякога от
Коментари Харесай

Мъж с летва в главата сам отиде в болница

Никой не е застрахован от битови произшествия – от време на време от нехайство можем да се озовем в болничното заведение. Такъв е и казусът на поляка Камил Подвински от град Конин.

Той шокирал лекарите, откакто дошъл напълно самичък в незабавното поделение с летва, която била забита в главата му. Полякът получил контузията, до момента в който правел ремонт в дома си – той се подхлъзва и пада, като съумява да се наниже на летва, която е с дължина 38 см.

Лекарите изясняват, че дървената летва е пробила черепа на мъжа диагонално от дясната очна празнина и стигнала чак до шията. Полякът споделя, че е нямало никой към него сега, който да може да му помогне - по тази причина отишъл в болничното заведение самичък.

Лекарите изцяло изгубили мозъка и дума, когато го видели с дървеното парче, което стърчало от главата му. Започнали да го лекуват, като решили, че първото, което би трябвало да се направи, е рентгенова фотография. Оказало се, че летвата пречи и лекарите извикали пожарникари, с цел да подрежат дървеното парче.

Специалистите създали фотография на поляка, а по-късно Подвински е откаран в болница в Познан. Там хирурзи са съумели да извадят летвата от главата му и са обяснили, че интервенцията не е била напълно лека. В момента полякът се възвръща.

 Домашен занаятчия

От болничното заведение, където е бил опериран, изясняват, че мъжът е имал страховит шанс, че летвата не е съумяла да пробие окото му. Според експертите, в случай че беше се случило това, мъжът щеше да има много по-сериозни контузии от сегашните.

В Китай пък на лекарите им се наложило да вадят бутилка от тялото на мъж. От фотосите, които са му създали, се виждало ясно, че в региона на ануса има заседнала бутилка.

Името на мъжа не се загатва, излиза наяве единствено, че е отишъл на доктор с недоволството, че има ужасяващ запек. За да подкрепи изхождането, решил да употребява бутилка, само че за неволя шишето заседнало напълно в задните му елементи и той не съумял да я издърпа.

Лекарите са си свършили работата и са извадили бутилката, само че казусът фактически ги развеселил и те изпратили рентгеновите фотоси и на свои сътрудници.

Все отново самоличността на 60-годишния господин остава в загадка. Лекарите с усмивка споделят, че този случай им напомня какъв брой доста пациенти идват с недоволства, че са заврели разнообразни предмети на несъответствуващи места. С много сходни образци може да се похвали и родната болница Пирогов.

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР