Никой не е предполагал, че ще има такава динамика в

...
Никой не е предполагал, че ще има такава динамика в
Коментари Харесай

Цветан Цветанов: Вярвам повече на Гешев отколкото на Борисов

Никой не е предполагал, че ще има такава динамичност в страната след гърмежа и опита за атентат против основния прокурор, само че след конференцията самият той отвори прозореца и се видя истината за опита за оставката му и всичко като дейности от страна на Сарафов.

Това съобщи ръководителят на Републиканци за България Цветан Цветанов в ефира на ТВ1.

„ Вярвам повече на Гешев в сравнение с Борисов – можем да предположим, че всичко разказано се е повтаряло във времето с други сходни случаи, да вземем за пример Апартаментгейт “, съобщи Цветанов.

„ Не съм човек, който ще разреши някой да се забавлява с мен и по тази причина избрах да напусна. Не знам по какъв начин се усещат сътрудниците, останали в парламентарната група. Тези, които сега съставляват обществено ГЕРБ, не са били в никакъв случай в ГЕРБ, а постоянно в съпротива. Сега са най-верните стожери на Борисовия модел “, добави политикът.

Той попита къде са стойностните и качествени претенденти за кметове и народни представители, които са били в ГЕРБ от самото ѝ основаване?

„ Всичко беше опорочено и стана конформистко. В последните 4-5 години ГЕРБ от най-желаната партия стана най-мразения и нежелателен сътрудник “, сподели Цветанов.

„ Забележете, шефката на ПГ на ГЕРБ не е знаела за изказването на Габриел за настояването за оставка на основния. прокурор. Тя има положителни качества, само че терзанието ми е, че Борисов просто ще я похарчи “, изрази мнение Цветан Цветанов.

По думите му в случай че сметнем математическия общ брой, на Габриел ѝ остава да получи поддръжка единствено от ГЕРБ, Движение за права и свободи и Има Такъв Народ, само че гласовете не стигат.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР