Никой не е подготвен за тях, но все някога им

...
Никой не е подготвен за тях, но все някога им
Коментари Харесай

Тези три зодии не се примиряват с раздялата

Никой не е квалифициран за тях, само че все в миналото им идва времето: разделите. Следват разрушени сърца, любовна тъга и прочут интервал на възобновяване, само че преодолее ли един път тази фаза, човек се усеща по-добре и даже изпитва облекчение. Разбира се, като се изключи следните три зодии. Според звездите на тях им е извънредно мъчно да се разделят с сътрудниците си – без значение какъв брой токсична е била връзката.

1. Риби

Рибите имат златно сърце. Но за жалост тяхното благодушие води до това да виждат всичко през розови очила, като по този метод възприемат единствено позитивните страни на колегата си и са слепи за отрицателните. Така пропущат някои предупредителни знаци, разрешават му да се държи неприятно с тях и постоянно намират опрощение за грешките му. Дори когато връзките им станат неспасяеми, Рибите отхвърлят да се разделят, вкопчвайки се настойчиво в идеализирания облик на колегата. 

2. Рак

Емоционалният Рак обича любовта. Не се обвързва елементарно, само че когато го направи, има високи упования от връзката и незабавно е податлив да има вяра, че е разкрил любовта на живота си. И когато се появят ясни сигнали за идния й край, той ги пренебрегва, тъй като е влюбен до уши и обезверено се съпротивлява против възможна разлъка. Раците обитават в нещастната връзка до тогава, до момента в който не им остане различен избор, с изключение на да одобряват, че всичко е свършено.

3. Дева

Интимните връзки на Девата се отличават с високи условия и проблеми с доверието. Тя дълго търси съвършения сътрудник и щом реши, че го е намерила, се вкопчва крепко в него. Когато зародят спорове, Девата се пробва с всички сили да ги позволи – даже по всичко да наподобява, че към този момент е прекомерно късно и връзката е обречена на неуспех.

Източник: obekti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР