Никому неизвестния до миналата седмица люлински боксьор Трайчо Боксьора, се

...
Никому неизвестния до миналата седмица люлински боксьор Трайчо Боксьора, се
Коментари Харесай

Кой е Трайчо Боксьора, победил дубайския богаташ Рашид Беласа?

Никому незнайния до предходната седмица люлински боксьор Трайчо Боксьора, се трансформира в спортния воин на България.

Малко преди финала за международната купа сред Александър Усик и Антъни Джошуа, на кръга в саудитския град Джеда, Трайчо Боксьора победи изненадващо за всички милиардерския наследник Рашид Беласа. Това се случи в един от подгряващите мачове.

Всеизвестен е фактът, че сиромахът от столичния квартал Люлин бил закаран в Дубай, с цел да изяде багра от богаташкото отроче против сумата от 3000 $. Изненадващо обаче точно наш Трайчо му тегли пердаха и завоюва с 2:1 съдийски гласа.

Запознати издават, че уредниците търсели слаб и обезсърчителен боксьор, който да падне от милиардерския наследник Рашид Беласа от Дубай. Освен, че се боксира, Беласа е известен шоумен и артист в Ютюб. Състоянието му се пресмята на 35 милиона $. Баща му – строителният магнат Саид Ахмед Беласа пък е с над 2 милиарда $ по-богат от сина си. 

За дебюта на Беласа на професионалния кръг, трябвало да му бъде открит безспорен слабак, който да бие. Така люлинският хулиган Трайчо Боксьора, бил изкаран на кръга. Историята му припомня значително тази на Роки Балбоа от Финландия, в чийто облик влезе съвършено Силвестър Сталоун.

Навремето жилавият ром упражнявал при Георги Юнаков в „ Левски “. Заради неналичието на пари за пътни, Трайчо се трансферира при Стефан Стефанов – Макарона. 
На 21 години Трайчо се дами, след което му се раждат две дъщери и както сами се досещате, слиза от кръга. Негови другари обаче го убеждават да стане професионален боксьор. 

Така Трайчо тренира в „ Славия “, само че единствено през уикенда, защото през останалото време работи на две места.
До дуела в Дубай, ромът има единствено три мача на професионалния кръг, които приключват със загуби. Една от загубите е след тежък нокаут в Испания. 

Когато научава, че ще се изправи против милиардерския наследник му се постанова бързо да влезе във форма. Всички му се смеят и предвиждат, че Беласа ще го направи на кайма. На всичкото от горната страна до последно не е ясно дали управляващите ще пуснат Трайчо да излети от София, защото е разследван за побой.
Люлинският Роки спраскал носа на комшията, поради което се озовал в локалното РПУ. 

Единствено треньорът му Аспарух Георгиев – Сочи има вяра, че Трайчо може да слезе като победител от кръга. 
Двубоят, плануван да се играе в четири рунда стартира зле за Трайчо. Това изнервя треньора му, който се чуди по какъв начин да го стимулира. Така Трайчо набира кураж и обръща мача в третия и четвъртия рунд. В последна сметка арбитърът на кръга вдигнал ръката на Трайчо, провъзгласявайки го за победител. 

Въодушевен от изненадващата победа, Трайчо Боксьора към този момент мечтае да излезе на кръга против някое великолепие като да вземем за пример именития Флойд Мейуедър. Както се знае, Беласа имал уречен мач с 45-годишния международен първенец. В този ред на мисли, Трайчо е безапелационен, че откакто е победил Беласа, има правото да се изправи против Мейуедър. 
Сега крои проекти за Лас Вегас, само че е наясно, че би трябвало да направи доста огромна подготовка.
Източник: Уикенд
 





 
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР