Николов има криминални регистрации за наркотици Найден Николов е софийският

...
Николов има криминални регистрации за наркотици Найден Николов е софийският
Коментари Харесай

Каналджията с Найден Николов се врязал буса с полицаи след 50-километрова гонка

Николов има престъпни регистрации за опиати

Найден Николов е софийският престъпник, блъснал буса с служители на реда в София. Той има престъпни регистрации за опиати.

Мъжът бил подгонен от служители на реда на Автомагистрала " Тракия " край Ихтиман. Вместо да спре, натиснал газта. На входа на София блъснал бус на " Специализирани полицейски сили ". 

Униформеният е на 51 години. Той е в болница с заплаха за живота.

" Преследван е един микробус, който не се е подчинил на подадения сигнал за прекъсване на тунел " Траянови врата ". В разследване на преследването, е ударен наш бус, който е чакал в профил с цел да се включи в преследването ", сподели шефът на Столична дирекция на вътрешните работи гл. комисар Калоян Милтенов.

Блъснатият полицейски бус не е препречвал пътя, а е бил на безвредно място на острова край пътното платно, допълниха проверяващи. 

Полицаите не са имали лента за прекъсване.

Шофьорът на мигрантите е престъпно проявен. Нямал е и шофьорска брошура.  

Делото е предоставено на Софийска градска прокуратура и ще бъде под наблюдението на Националната следствена работа, заяви градския прокурор на София Илияна Кирилова. 
Трима са били униформените, които са причаквали мигрантите и са ранени при случая. Двама служители на реда са били отвън буса по време на удара, съществено потърпевшият техен сътрудник е бил вътре, седнал на мястото на лидера.

" Безспорен е фактът, че отново има потърпевши полицаи и за жалост тежко потърпевши служители на реда ", разгласи прокурор Кирилова. 

" Полицаите, които са били в буса, който е ударен, са били трима. Като двамата, в действителност са били отвън него, съществено е потърпевш един, който е бил вътре, на мястото на лидера ", отговори прокурор Иво Илиев на въпрос какъв брой са потърпевшите служители на реда. 

Установени са 12 незаконни мигранти, търсят се преводачи, с цел да бъдат разпитани за случая. 

Преследването е продължило най-малко 50 километра. 

" Тук с изключение на ПТП, тук имаме и незаконни мигранти ", оповестиха от Националната следствена работа.

" Няма спирачен път, имат протриване вследствие на удара, задиране по асфалта, гумата се къса на едното транспортно средство ", разгласи контрольор Илиев от Национална следствена служба. 

Заради случая се е образувало километрично запушване на Автомагистрала " Тракия ", оповестяват консуматори в обществените мрежи. 

 

Задръстването е в региона на " Околовръстното шосе ", а трафикът се отклонява. 

 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР