Николета Лозанова сънува кошмари, в които вече не е най-популярната

...
Николета Лозанова сънува кошмари, в които вече не е най-популярната
Коментари Харесай

Николета бита от бодибилдърка!

Николета Лозанова сънува кошмари, в които към този момент не е най-популярната българска хубавица. Мястото й от дълго време е отнето от една амбициозна руса хала, която пръска съблазън в обществената мрежа „ Инстаграм ”. Участничката в риалити формата „ Сървайвър: Камбоджа ” Янита Янчева безапелационно я е детронирала, като с това е събудила нечувана злоба в моделката, научи HotArena.

Двете секси мацки са едни от най-следените дами от България в обществените мрежи и като такива грубо се съревновават за внимание. Любопитното е, че измежду чужденците Янита е същинска звезда, до момента в който за в този момент Николета е по-позната измежду нашенците. И двете обаче задържат вниманието на мъжете с великодушни деколтета със силикон.

По образеца на Николета , която се разпространява с голотата си, Янита не прави никакви изключения в тази посока и обилно пръска прелестите си. Много от тях са запечатани на фотоси персонално от брачна половинка й - канадецът Тави Кастро, който също се радва на огромна гласност в нета. Като някогашен състезател, модел, сегашен диджей, фитнес инструктор и подготвителен гуру, той има в актива си и участия на влиятелни надпревари за бодибилдинг, измежду които и „ Мистър Олимпия ”.

Официално сексапилното семейство се занимава с фитнес, правене на подготвителни стратегии, реклама на артикули и моделство. Двамата стартират своя бизнес проект преди към 3 години, когато нашумя и различен сексапилен българин – Лазар Ангелов. Именно той „ сватосва ” младите и им отваря очите за апетитната опция да вършат пари с красивите си и хармонични тела, написа " Уикенд ".

Oт тогава бодибилдърското семейство обикаля света, снима се в предизвикателни пози, популяризира хранителни добавки и натрупа известност измежду фитнес обществото.  В сметката на Янита за в този момент има над един милион фенове в „ Инстаграм ”, където Николета е показана с едвам 600 000 фена. Съпругът на Янчева е с над 2 милиона почитатели. Само от този факт, всеки ден двамата получават по хилядарка от рекламите на облекла, добавки или други артикули, които популяризират. При това единствената им работа е само да театралничат пред камерата на своя телефон.  „
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР