Николета Лозанова Николета Лозанова е един от най-успешните български модели.

...
Николета Лозанова Николета Лозанова е един от най-успешните български модели.
Коментари Харесай

За появата на Борислава: Николета и Ники пръснаха 10 бона за купона

Николета Лозанова  Николета Лозанова Николета Лозанова е един от най-успешните български модели. Тя е родена в град Пловдив. През и Николай Михайлов  Николай Михайлов Николай Бориславов Михайлов-Малката Перука е български футболист, вратар, народен станаха родители на  Борислава на 10 март. Момиченцето е кръстено на бащата на вратаря  - Боби Михайлов.

Часове след появяването на бебето, Ники Михайлов подвигна грандиозно празненство в заведението си в столичния квартал „ Бояна “, което е с неповторима панорама към цяла София.

Над 50 индивида се почерпиха за здравето на първородната щерка на националния вратар, а Ники бе на седмото небе от благополучие, написа „ Галерия “.

Не по-малко разчувствуван беше и дядото на момиченцето. Според осведомени Ники е пръснал най-малко 10 бона за почерпката, на която имало единствено маркови питиета и защити кулинарни специалитети като запечено козе сирене, лобстер, паеля, мариновани свински ребърца.

Николета роди със секцио в скъпарска частна клиника, а Борислава е с манекенски ограничения. Тежи 3 кг и е висока 51 см.

Малката е първо дете за Ники, а за Лозанова второ. Тя има щерка Никол на 11 години от брака си с Валери Божинов  Валери Божинов Валери Божинов е Български футболен нападател. Понастоящем той е състезател на италианския клуб. Сватбата с него беше през 2012 година, само че по-късно двамата се разделиха, само че останаха другари. Моделката постоянно е признавала, че огромната й обич е Ники Михайлов. Тя хлътва по него още като ученичка. Запознават се през 2006 година на състезанието „ Мис Плеймейт “, който пловдивчанката печели безапелационно, а футболистът е в публиката.

Следват бурни пристрастености, раздели, други сътрудници и... последно събиране през 2017.  Оттогава са неразделни и съгласно Ни Ло вечно ще са дружно. А дали двамата ще вдигнат женитба след раждането на бебето, единствено времето ще покаже.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР