Николета Лозанова наскоро чукна 35 лета, а след броени дни

...
Николета Лозанова наскоро чукна 35 лета, а след броени дни
Коментари Харесай

Николета Лозанова шокира: Причината с Николай да нямаме деца, съм аз!

Николета Лозанова неотдавна чукна 35 лета, а след броени дни ще посрещне и Новата година. Тя призна, че е признателна на актуалната и щастлива, че й е донесла всичко мечтано в персонален и бизнес проект. Благодарна е най-много за Ники Михайлов, който продължава да назовава огромната си обич.

Именно по тази причина е необичайно и нелогично за мнозина, че двамата още нямат дете. Заедно са от доста години, той се грижи прелестно за щерката на НиЛо от Валери Божинов - Никол, финансовото им положение е устойчиво... за какво тогава нямат деца, питат се в нета.

Е, Николета Лозанова отговори на този въпрос като разкри, че повода за това е в нея, а не в Николай. Тя се опасява от нова бременност и раждане, тъй като била на косъм да изгуби живота си по време на първото.

" Никол е всичко за мен, само че няма да укривам, че раждането й беше призрачен сън. Появиха се толкоз съществени затруднения, че лекарите едвам ме избавиха. Казаха ми, че животът ми е бил на косъм. Не желая да мисля за това и да си припомням, тъй като ужасът ме връхлита още веднъж, само че съм признателна, че ориста беше с мен ", споделя Лозанова.

Въпреки това тя не изключва опцията да има още едно дете - този път от Михайлов и мечтае да е родител на две хлапета след към десетина години.
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР