Николета Лозанова е на път да забърка грандиозен скандал в

...
Николета Лозанова е на път да забърка грандиозен скандал в
Коментари Харесай

Николета се забърка във футболен скандал заради Божинов

Николета Лозанова е на път да забърка величествен скандал в „ Левски “.

Плеймейтката, която е гадже на вратаря на „ сините “ Николай Михайлов, скочи на новия треньор Петър Хубчев.

Причината не е отношението на екснационалния селекционер към стража, а към някогашния брачен партньор на Николета – Валери Божинов. Нападателят се оказа непотребен в „ Левски “ след идването на Хубчев отпред на отбора. Договорът му бе преустановен.

Това вбеси Лозанова. „ Когато името ти към този момент приказва за теб, след годините труд на построяването му, няма никакво значение, че някой премълчава „ способената “ си преценка “, написа тя в Инстаграм, писа „ България Днес “.

Текстът бе прикачен към фотография, на която е празнуващият Божинов при головете си против „ сините “ с екипа на „ Ботев “ (Враца) (1:3) и този за столичани, който ги класира за Лига Европа на баража с „ Етър “ (1:0). На колажа участва и новият ментор на „ Левски “. Именно към него е отправено посланието на Николета.

Няколко часа по-късно актуалната половинка на Божинов – Биляна Дол, я поддържа. Тя показа историята на Николета, като добави единствено „ тъкмо по този начин “.

Хубчев и нападателят имаха спор преди известно време поради националния тим. Самият треньор отхвърли това да е повлияло на решението му да се раздели с Божинов. Не е ясно по какъв начин той ще одобри написаното от Николета и дали то ще се отрази на отношението му към Михайлов.

Треньорът към този момент показа, че би трябвало да има по-малко „ ха-хо, хи-хи “ в подготвителния развой и отвън него, за сметка на стегнатата и сериозна работа в подготовката и по време на мачовете.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР