Николай Колев - Босия дойде на заседанието на Временната комисия

...
Николай Колев - Босия дойде на заседанието на Временната комисия
Коментари Харесай

Босия дойде на заседанието на комисията за шофьорските книжки

Николай Колев - Босия пристигна на съвещанието на Временната комисия за разглеждане на постъпили сигнали от жители за образованието и изпитите на претендентите за придобиване на дееспособност за ръководство на моторно транспортно средство.

На въпрос какво чака от днешното съвещание, Босия съобщи: Очаквам още веднъж да шикалкавят, да разводняват нещата . Ако го създадат - аз ще напусна съвещанието, защото нямам никакво желание да вземам участие в читалищни, селски сюжети. Аз желая решение всъщност, а те се пробват да ни вкарат в една казуистика, от която всички губим, тъй като по този метод избиват българите по пътищата.

 Временната комисия продължава да нищи сигналите на Босия
Временната комисия продължава да нищи сигналите на Босия

Съмишленици на Босия предизвестяват, е времето изтича

Тези хора нямат грам съвест да схванат, не си дават никаква сметка . Вие знаете - през вчерашния ден имаше шест жертви.

Никога не съм карал в нетрезво положение . Имам нарушаване за погрешно паркиране и за превишена скорост, съобщи Колев.

 Босия: Не сме стадо, че да се нуждаем от овен
Босия: Не сме стадо, че да се нуждаем от овен

Босия призна, че положението му се утежнява

На въпрос дали чака резултат от работата на комисията, Босият съобщи: " да се чака от мухата и то от конската муха да събира мед, е най-глупавото нещо ".

По думите му, депутатите би трябвало да се разхлабен, тъй като се отхвърлят от отговорностите си за надзор върху изпълнителната власт.

По-късно Николай Колев - Босия напусна съвещанието на Временната комисия за разглеждане на постъпили сигнали от жители за образованието и изпитите на претендентите за придобиване на дееспособност за ръководство на моторни транспортни средства. Това стана откакто ръководителят на комисията Станислав Иванов от ГЕРБ даде думата на шефа на ИА " Автомобилна администрация " Дамян Войновски .

Босия бе безапелационен, че няма да слуша отчетите на Войновски, защото с въпросните данни единствено се е вдигала " мизата " на корупцията .

Николай Колев уточни при започване на съвещанието, че по този начин наречените " бели стаи " (където се организират изпитите по доктрина - б.р.) са елементарно пробиваеми.

" Бялата стая се срути и тя не съставлява никаква преграда за издаване на шофьорски книжки на необразовани ", уточни Колев.

" Никакви отговори няма да давам на господин Войновски , той лъга седмици по студията, че са непробиваеми, дружно с господин Попов ", сподели Николай Колев. Той засяга медийните изяви на шефа на Автомобилна администрация и на заместник-министъра на превоза Ангел Попов.

" Няма да прослушвам дисредитирани хора, които са забъркани в избиването на български жители ", съобщи Колев.

Припомняме, Николай Колев-Босия стартира митинга си на 13 юни с искане на оставката на транспортния министър Ивайло Московски поради корупция в издаването на шофьорски книжки и редом с това - разформироване на Народното събрание.

Колев е към този момент с инвалиден стол , защото изтощението не му разрешава да върви.

На 5 юли президентът Румен Радев се обърна към Босия с апел да приключи гладната си стачка. " Корупцията в никакъв случай няма да бъде преборена с бездейност и примирие, тя изисква гражданска готовност и честност, за която Вие давате образец. Съзнавайки това, Ви апелирам да прекратите Вашата гладна стачка, която съумя да притегли вниманието на обществото към казуса. Сега на ход са институциите. България има потребност от Вас ", написа президентът в обществената мрежа Фейсбук. Това обаче не възпря Босия да продължи гладната си стачка.

Един от автомобилните инструктори - Митко Трайков, от години алармира институциите за непозволеното издаване на шофьорски книжки и корупцията в системата.

 Радев ревизира за полицейско принуждение над съидейник на Босия
Радев ревизира за полицейско принуждение над съидейник на Босия

МВР-шефът прикани Босия да приключи гладната си стачка

" Целта е да призовем нашите съграждани да подкрепим този заслужен българин и наш съгражданин, който рискува живота си, с цел да излезе една строго защитавана загадка нескрито - корупцията в Автомобилна администрация, която доближи невиждани размери ", съобщи Трайков.

От години се борим, само че продажбата на книжки е добре печеливш бизнес и по тази причина всичко остава в загадка, сподели Трайков.

На 19 юли Босия изиска още веднъж оставката на транспортния министър Ивайло Московски.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР