Николай Хаджигенов бе избран за председател на сдружението Ние идваме,

...
Николай Хаджигенов бе избран за председател на сдружението Ние идваме,
Коментари Харесай

Хаджигенов оглави новоучреденото сдружение „Ние идваме”

Николай Хаджигенов бе определен за ръководител на сдружението " Ние идваме ", оповестиха от сдружението.

Оттам означават, че сдружението е било учредено на 2 септември, като показват, че тази дата е значима за хората, искащи съвременна и свободна България. В основата му са хора от митингите, научните среди и бизнеса, измежду които Николай Хаджигенов, Арман Бабикян, Мария Капон, Антонела Понева, Биляна Алабачка - управител в огромна интернационална компания, Огнян Спасов - ръководител на Стопанската камара във Варна, Антоанета Бойчева, Теодор Ангелов, Георги Табаков - ръководител на Български стопански конгрес, Асен Атанасов - някогашен ректор на ТУ-Варна, Виктор Лилов и други, осведомят от сдружението.

" Предприемаме деяние, което закъсня с една година, само че си даваме сметка, че без този ход и събиране на хората, които желаят смяна, мъчно ще продължим напред в реализиране на общите ни цели. Сега към този момент " Ние идваме! ", е декларирал по време на учредяването определеният за ръководител Николай Хаджигенов.

Някои от задачите, които сдружението си слага са одобряване на върховенството на правото, демокрацията и свободата в обществото.

Организацията ще работи за ефикасна правосъдна промяна и си слага за цел да бъде коректив на порочни управнически практики. Ще работи и за поощряване на модерното обучение, електронното ръководство и развиването на стопанска система, основана на знанието.

До този миг са получени към 400 молби за участие от България и чужбина.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР