Николай Денков ще е кандидатът за премиер на Продължаваме промяната“,

...
Николай Денков ще е кандидатът за премиер на Продължаваме промяната“,
Коментари Харесай

ПП ще номинира Николай Денков за премиер?

Николай Денков ще е претендентът за министър председател на „ Продължаваме промяната “, това настояват Българска национална телевизия, bTV и  Нова телевизия от свои източници в партията. От групировката ще предложат кабинет на малцинството с „ Демократична България “, като в проектокабинета им ще има фрагменти и на Политическа партия, и на Демократична България.

Очаква се номинацията му да бъде оповестена на конференция през днешния ден следобяд. Вчера Политическа партия изпратиха на всички парламентарни групи писмо с покана за среща и изброени цели, които да бъдат гаранция за сформиране на постоянен кабинет с втория мандат. В Народното събрание през днешния ден ще има председателски съвет, на който ще се организира такава среща и ще стане ясно кои обединения биха подкрепили мандата на " Продължаваме Промяната ".

След като кабинетът „ Габровски “ беше отритнат от Народното събрание, следва връчването на втория мандат на „ Продължаваме промяната “. Втората по величина политическа мощ разгласи, че ще предложи кабинет на малцинството дружно с „ Демократична България “.

„ Преди месец казахме, че с цел да е сполучливо едно държавно управление, би трябвало да се одобряват законодателни актове, свързани с Плана за възобновяване и резистентност, правосъдната промяна, промени в службите и бюджета “, уточни съпредседателят на Политическа партия Асен Василев.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР