Николай Бареков изригна във Фейсбук“ срещу Шоуто на Слави“, където

...
Николай Бареков изригна във Фейсбук“ срещу Шоуто на Слави“, където
Коментари Харесай

Бареков срина Слави: Ергенче, помниш ли как ни сервираше кафе на мен и Бойко

Николай Бареков изригна във „ Facebook “ против „ Шоуто на Слави “, където преди дни бе обект на насмешки в типичния за предаването пошъл жанр.
„ Създадох БТВ през 2002-2003, с цел да може в този момент Шоуто на Слави да ме плюе по поръчка с несръчен и плосък комизъм! Бакшишите за тях от друго място – където Слави целува гъз ”, написа евродепутатът в профила си.
Бареков обясни за какво е бодил в очите на Трифонов и екипа му и направи прогноза за бъдещето на шоуто пред уеб страницата Ретро.

– Г-н Бареков, изразихте омерзението си от скеча в шоуто на Слави Трифонов, където се пробваха да ви окарикатурят. Кое ви подразни най-вече?
– Тук виновността не е единствено на Слави. Той има извънредно слаб екип сценаристи, които създават плоски смешки. Знаем, че главните го напуснаха през годините, като стартираме от Любен Дилов и Росен Петров. В момента Трифонов е в тотална креативна невъзможност. Той няма хора, които да му дават верните жалони и препоръки. И си мисли, че откакто Бареков бива елементарно нападнат от протестърите и от хората на Прокопиев, а БТВ явно е телевизия, която обслужва напълно тези ползи, ще бъде доста съвременен, като се занимава с мен. Само че увисват във въздуха неговите майтапи, тъй като те нямат нищо общо с истината. Те са бездарни, обикновено написани и без интелектуален капацитет в тях.

– Защо сте бодил в очите Трифонов и хората му?
– Аз постоянно съм бил самостоятелен човек, който си е градил живота по личен метод, със лични правила, със лични морални визии, които не мога да подцени. Докато Слави е човек, който завижда на съумелите хора. Той не се радва на триумфа. Ако се радваше, щеше да се радва на хора като Любен Дилов, като мен и моя триумф в политиката, на други негови сътрудници през годините… Той просто не може да елементарни триумфа на хората. Слави е несъвършен човек, несъвършен артист и несъвършен водещ. Когато някой надвиши междинното равнище и реализира нещо, Слави не може да му го елементарни. Както и неговите сценаристи.

– Той е прочут като шоумен, само че няма власт и тежест в обществото – може би това му е комплекс?
– Ох, единствено това да беше казусът. Първо Слави е един съвсем 60-годишен остарял ерген. Да стартираме оттова. За разлика от неговите сътрудници, другари, които сътвориха фамилии. Аз да вземем за пример имам 4 деца. Дори се разведох, в този момент отново имам жена до себе си. Слави си остана остарял ерген, един уединен човек. Вечерта ние се прибираме при децата си, при дамите си. Слави къде се прибира, коя е неговата среда. Той е печален облик. Даже не би трябвало да гледаме на него с подигравка. Не бих желал да приказвам по този начин, само че той към този момент стигна дъното и е хубаво да му се каже, че е време просто да се прибере у дома. Трифонов е човек пред пенсия. Има още 5-6 години креативна активност пред себе си и да мисли какъв ще бъде животът му от тук нататък.

– Сигурно мисли да нападна политиката, нали се саморекламира като новия избавител?
– Няма кой да гласоподава за Слави. Той няма хрумвания. Провали се като политик и към този момент няма никакъв късмет. Трябва да имаш ясни хрумвания, с които да спечелиш аудиторията, в случай че искаш да постигнеш нещо в политиката. Той излезе с едни обикновени хрумвания, общи приказки, разочарова ужасно доста хора. Минаха 3 години след референдума. Той не направи нищо, не си мръдна пръста. Щеше да събира хора, да прави партия. Извинявайте, само че аз моята партия я направих за три месеца. Слави Трифонов от три години просто лъже хората. Той няма топки, в случай че би трябвало да се изразя по-вулгарно.

– Редно ли е национална телевизия да дава ефира си на Трифонов за политическа агитация, на което сме очевидци към този момент години?
– Майка ми е един елементарен човек, тя е поетеса. И гледаше онази вечер скеча в предаването на Трифонов. Тя е на неговите години, те са съвсем набори. (Аз не виждам Слави Трифонов, не виждам и БТВ.) Майка ми се обади и ми сподели: Как е допустимо, сине?! Ти, който сътвори тази телевизия преди повече от 20 години, в този момент тя да работи за Слави Трифонов, който да те плюе теб. Защо? Това ли е била задачата?! Да създадеш телевизия, която да те плюе?! Майка ми е възмутена от Слави. Тя е от неговото потомство. Дето се вика, Слави можеше да ми бъде и татко. Когато твоето потомство се откаже от теб, хората в пенсионна, предпенсионна възраст се откажат от теб, ти си завършил мача. За мен Трифонов би трябвало да напусне малкия екран с достолепие, тъй като другояче, който и да е идващият притежател, той ще го уволни. Няма по какъв начин при подобен невисок рейтинг, при такова просташко шоу и смешки, които не са смешни. Майка ми не харесва неговото предаване. Гледа го единствено тъй като споделя: Знам, че той ще те наплюе, тъй като те ненавижда, не може да ти елементарни триумфа. Ако аз бях изпълнителен шеф на малкия екран, бих уволнил Слави Трифонов на момента. Бих му платил наказателна клауза, само че бих се освободил незабавно от него, тъй като той събира ненавист. Него към този момент го гледат най-малък брой хора, което е огромен проблем. Шоу с невисок рейтинг просто би трябвало да бъде свалено от ефир.
Между другото, Слави ни е бил сервитьор. Имало е случаи, в които сме били трима-четирима души, измежду които и Бойко Борисов, тогава в битността си на основен секретар на Министерство на вътрешните работи, и сме пиели кафе. И Слави сервираше кафетата. Със захарче, без захарче. Това не е някаква загадка. Това е Слави Трифонов, на мен той не може да ми бъде проблем. На мен той ми е сервирал кафе. Това е ситуацията.

– Вие сте от малцината политици, които не се опасяват да изкажат обществено мнението си за Трифонов. Повечето си мълчат, тъй като се опасяват, че ще им отмъсти в шоуто си.
– Страхуват се, че ще ги омаскари, ще им съсипе имиджа, репутацията. Той атакува доста хора през годините – да започвам ли с Лили Иванова, легендата на българската сцена, която в неговото шоу беше принизена. Както и издатели, публицисти, други артисти. Прави доста неприятно усещане, че нападна хора, които са работили с него. Марта Вачкова, дъщерята на Григор Вачков, надарена актриса, един добър човек. Тончо Токмакчиев, Камен Воденичаров – всички те бяха оплювани от Слави Трифонов в продължение на 10 години в шоуто му. Само тъй като към този момент не са част от неговия екип. Не съм другар с Магърдич Халваджиян – знаете какъв брой ме нападнаха „ Господари на ефира ”. Но работа ли му е на Слави Трифонов да се занимава с сътрудника си Халваджиян и всяка вечер да сипе от ефира си ругатни към своя сътрудник. Нелепо. Хората се опасяват от Слави. Но когато той бъде свален от екран – и това ще стане в най-скоро време, тая работа завършва. Тогава доста хора ще се осмелят да приказват против него и тежкò му и горкò. Неговото шоу е търговия с въздействие и това е подсъдно. Ако Би Ти Ви търси правата си по закон, те имат право да осъдят Трифонов, тъй като той търгува с въздействие. Атакува едни, подмазва се на други. И всичко това става на гърба на една телевизия. Би Ти Ви не е Шоуто на Слави. Шоуто на Слави не е Би Ти Ви. А какво е Слави без Би Ти Ви?!Той няма никакъв късмет. Единствената концепция, която преследва, е да рекетира Би Ти Ви като някакъв конкурент на Бойко Борисов, на Бареков… Но не смее да плюе против Радев и против Българска социалистическа партия, тъй като се надява, че в бъдеще време те ще вземат властта и ще му обезпечат ново шоу. Слави се надява, че примерно след няколко месеца, като му изтече договорът с Би Ти Ви, ще каже на малкия екран, че в случай че не му го възобновят, той ще бъде някакъв политически заточеник и жертва. Защото надали не плюе против Борисов и Бареков и те са му прекратили контракта. Това са цялостни нелепости.

Източник: skafeto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР